Tgrt Haber
24 Ağustos 2014 09:12

Başbakan Erdoğan'dan duygusal veda!

28 Ağustos'ta yemin ederek Köşk'e çıkacak olan Tayyip Erdoğan, 27 Ağustos'ta yapılacak 1. Olağanüstü Kongre'de AK Parti delegelerine son defa seslenecek.

Başbakan Erdoğan'dan duygusal veda!
başbakan erdoğan,duygusal veda,yemin,köşk,recep tayyip erdoğan,olağanüstü kongre,

22 Temmuz'daki grup toplantısında milletvekillerine, 11 Ağustos'ta MKYK üyelerine, 14 Ağustos'ta il başkanlarına ve belediye başkanlarına önceki gün ise MYK üyelerine son defa seslenen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan delegelere veda etmeye hazırlanıyor.
28 Ağustos'ta yemin ederek Köşk'e çıkacak olan Erdoğan, 27 Ağustos'ta yapılacak 1. Olağanüstü Kongre'de AK Parti delegelerine son defa seslenecek. “Hep birlikte, yeni Türkiye” sloganının kullanılacağı kongrenin duygusal bir atmosferde geçmesi bekleniyor. Kongrede Erdoğan, kendisini siyasi hayatı boyunca yalnız bırakmayan delegelerin hepsine, özel olarak imzalayacağı "Küresel Barış Vizyonu" kitabını hediye edecek ve imzalı fotoğrafını verecek.Önceki gün MYK toplantısının ardından yaptığı açıklamada AK Parti'nin yaptığı kongrelerin diğer partilerin kongreleriyle karıştırılmaması gerektiğini söyleyen Erdoğan, "Diğer partilerin kongre öncesi hazırlıklarıyla AK Parti istişare süreci karşılaştırıldığında partimizin, hareketimizin farkı da ortaya çıkmaktadır. Bizde kongreler parçalanmaya değil, bütünleşmeye, yeniden enerji üretmeye, yeni bir hamle aşkı kazanmaya vesiledir. Kongreyle ilgili görev dağılımları vesaire bütün hazırlıklarımız tamam. Buradan tüm AK Parti teşkilatımıza sesleniyorum, ayın 27'si Çarşamba günü Ankara Arena Kapalı Spor Salonu'nu gümbür gümbür dolduracağız. Birliğimizi, beraberliğimizi tüm Türkiye'ye tüm dünyaya tekrar bu kongreyle hem teyit hem tescil edeceğiz” demişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...