Tgrt Haber
31 Aralık 2013 11:25

Avcı, 'Tüm illerde envanter çalışmamızı başlattık'

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, dershanelerin özel okula dönüşümünün kolaylaştırılması çalışmalarına ilişkin açıklama yaptı.

Avcı, 'Tüm illerde envanter çalışmamızı başlattık'
Milli Eğitim Bakanı, Nabi Avcı, envanter çalışmamızı başlattık, dershanelerin, özel okula dönüşümü,

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Başkent Öğretmenevinde düzenlenen "Eğitim Ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri" töreninin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Avcı, bir gazetecinin "2013 yılında en çok konuşulan konulardan biri de dershaneler oldu. Aralık ayında görüşmeler olmuştu, devam edecek mi, ne aşamaya geldi, bir envanter çalışmanız olacaktı, onda hangi durumdasınız?" şeklindeki sorusu üzerine, "Aralık ayı içerisinde sektör temsilcileriyle görüşmelerimiz oldu, halen de devam ediyor. Envanter çalışmamızı da başlattık tüm illerde, ilçelerde; mevcut dershanelerin fiziki ve beşeri alt yapılarıyla ilgili değerlendirme çalışmamız sürüyor. Zannediyorum  gün içinde tamamlanmış olacak" yanıtını verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...