Tgrt Haber
12 Ocak 2015 15:35

Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda bir ilk

Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda Filistin Devlet Başkanı Abbas için düzenlenen törende geçmişte kurulan 16 Türk devletini simgeleyen askerler dikkat çekti.

Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda bir ilk
cumhurbaşkanlığı, cumhurbaşkanlığı sarayı, filistin devlet başkanı, abbas, ak saray tören, cumhurbaşkanlığı sarayı tören,

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, resmi temaslarda bulunmak üzere özel uçağıyla Ankara'ya geldi. Abbas ile beraberindeki heyeti Esenboğa Havalimanı'ndaki şeref salonunda Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Vali Yardımcısı Mehmet Ali Ulutaş, Filistin'in eski Ankara Büyükelçisi Nebil Maruf ve büyükelçilik yetkilileri karşıladı. Karşılamada askeri kıta hazır bulundu.
KURULAN 16 TÜRK DEVLETİNİ SİMGELİYOR
Filistin Devlet Başkanı Abbas, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda resmi törenle  karşılandı. Abbas için düzenlenen törende dikkat çeken ayrıntı ise merdivenlerde yer alan askerler oldu.  Askerlerin geçmişte kurulan 16 Türk Devletini simgelediği öğrenildi.
ABBAS İÇİN ONUR YEMEĞİ
Baş başa ve heyetler arası görüşmenin ardından Erdoğan ve Abbas, ortak basın toplantısı düzenleyecek.Erdoğan, ortak basın toplantısının ardından Abbas onuruna akşam yemeği verecek.
Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda bir ilk

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...