Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
21 Ocak 2014 21:28

Başbakan Erdoğan, 'Bizi terörle eş gösterdiler'

Başbakan Erdoğan Belçika'da TÜMSİAD tarafından düzenlenen konferansta önemli açıklamalarda bulundu.

Başbakan Erdoğan, 'Bizi terörle eş gösterdiler'
başbakan erdoğan, erdoğan, ak parti, akp, türkiye, tümsiad, belçika, toplantı, başbakan erdoğan konuşması, 17 aralık operasyonu,

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan konuşmasında 17 ve 25 Aralık operasyonlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Başbakan Erdoğan, konferansta Türkiye'nin ekonomi ve demokrasi alanında attığı adımları anlattı. Erdoğan daha sonra 17 Aralık Operasyonu konusuna değindi ve bu olayla ilgili Avrupalı muhataplarına geniş açıklamalarda bulunduklarını söyledi. Erdoğan, "Bu karanlık yapı, bizim önümüze Mavi Marmara, Gazze, Mısır olaylarında karşı durdu. Biz geçmişte çetelerle, örgütlerle mücadele ettik, devlette paralel yapıya da müsade etmeyeceğiz." dedi. Türkiye'yi dışarda terör örgütleri ile işbirliği içinde gösterilmeye çalışıldığına dikkat çeken Erdoğan " PKK, KCK, El Kaide ile mücadele veren bir ülkeyi bugün terör örgütleri ile eş tutmaya kalkıştılar. Suriye'de ortaya çıkan resimler bir devlet terörü işlendiğini gösteriyor. Cenevre 2'de nasıl bir karar çıkacak merak ediyorum. Ama Türkiye yine doğru bildiğini yapmaya devam edecek.''dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...