Tgrt Haber
18 Mart 2015 15:43

MHP'den son dakika sürprizi

Merkez Bankası'nın (MB) eski başkanlarından Durmuş Yılmaz, 7 Haziran'daki genel seçimler için MHP'den milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

MHP'den son dakika sürprizi
Londra,Erdem Başçı,Durmuş Yılmaz,Merkez Bankası,mhp, mhp aday,

2006'da başladığı MB başkanlığı görevini Erdem Başçı'ya devretmişti.Yılmaz, Merkez Bankası'nın başında olduğu günlerde faizlerin indirilmesiyle ilgili o dönem Başbakan olan Recep Tayyip Erdoğan ile tartışma yaşamış, son olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'la yine faizler konusunda "Keynes" polemiğine girmişti.
Durmuş Yılmaz'ın, "Düşük faiz ile büyüme arasında bir bağ yok" açıklamasına Erdoğan, "Durmuş Bey kendi işine baksın. O'nu muhatap alacak değilim. Kendisinin başarısı ortadadır" demişti.Nisan 2011'de o dönem Cumhurbaşkanı olan Abdullah Gül'ün başdanışmanlığını yapan Yılmaz, yüksek öğretimini Londra'da tamamlamış bir isim. (Al Jazeera)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...