Tgrt Haber
25 Ocak 2014 15:26

Kılıçdaroğlu, 'Vatanseverlik hiç kimsenin tekelinde değildir'

Kılıçdaroğlu, 'Bu ülkede hiç kimse bir başkasını ihanetle suçlayamaz. Vatanseverlik hiç kimsenin tekelinde değildir' dedi.

Kılıçdaroğlu, 'Vatanseverlik hiç kimsenin tekelinde değildir'
chp lideri, kemal kılıçdaroğlu, vatanseverlik,

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, TÜSİAD ile ilgili sözlerine ilişkin, "Bu ülkede hiç kimse bir başkasını ihanetle suçlayamaz. Vatanseverlik hiç kimsenin tekelinde değildir" dedi. Tarifeli uçakla Gaziantep'e gelen Kılıçdaroğlu'na CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç da eşlik etti. Kılıçdaroğlu'nu Gaziantep Havalalanı'nda CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, CHP Gaziantep milletvekilleri Mehmet Şeker ve Ali Serindağ, İl Başkanı Mehmet Gökdağ, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Akif Ekici, ilçe belediye başkan adayları ve partililer karşıladı. Kendisini karşılamaya gelenlerle tek tek tokalaşan Kılıçdaroğlu, "Seçimde çok çalışmanızı bekliyorum. Ev ev gezin, kapı kapı dolaşın" dedi.
Gazetecilerin, Başbakan Erdoğan'ın TÜSİAD ile ilgili sözleri konusunda ne düşündüğünü sorması üzerine, Kılıçdaroğlu, "Bu ülkede hiç kimse bir başkasını ihanetle suçlayamaz. Vatanseverlik hiç kimsenin tekelinde değildir" diye konuştu. Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül ile ilgili yolsuzluk dosyası olduğunu iddia etmesine ilişkin de "Az bekleyin, çok iyi konuşacağım" dedi. Kılıçdaroğlu, daha sonra konvoy eşliğinde kent merkezine hareket etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...