Tgrt Haber
25 Ocak 2014 19:05

Cevdet Yılmaz, 'Çok kritik bir seçim yaşayacağız'

Kalkınma Bakanı Yılmaz, 'Önümüzde 30 Mart yerel seçimleri var. Türkiye'nin geleceğinin şekillenmesi adına çok kritik bir seçim yaşayacağız' dedi.

Cevdet Yılmaz, 'Çok kritik bir seçim yaşayacağız'
bingöl, kalkınma bakanı, ismet yılmaz, tesis, cevdet yılmaz, ak parti, akp

Gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Bingöl'e gelen Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Bingöl Üniversitesi tarafından Ilıcalar beldesinde yaptırılan Uygulama Oteli ve Termal Tesisleri Açılış Töreni'ne katıldı. Demokrasi alanında atılan adımlara değinen Bakan Yılmaz, çözüm sürecinin başarılı bir şekilde devam ettiğini hatırlatarak, şöyle devam etti:
"Kimin bir derdi varsa kimin bir sorunu sıkıntısı varsa AK Parti hükümetimiz bu sorunları çözmeye çalışıyor. Bu devlet, bu yöneticiler halka efendilik yapmak için yok, halka hizmet etmek için var. Bu anlayış ile hizmet yapmaya devam edeceğiz. Bingöl'de de, bölgemizde de görüyorsunuz bir huzur ortamı var. Uzun bir zamandır çok şükür bir ölüm haberi almıyoruz, bir çatışma haberi almıyoruz ve inşallah bu çözüm süreci dediğimiz süreç bittiği zaman, buralar çok daha huzurlu olacak. Süreç ile birlikte çok daha rahat hizmetler yapılacak, yatırımlar gelecek, özel sektör çok daha fazla buralara ilgi gösterecek, turist çok daha fazla ilgi gösterecek." Konuşmasının son bölümünde 30 Mart seçimlerinin önemini anlatan Yılmaz, şunları söyledi: "Önümüzde 30 Mart yerel seçimleri var. Bu seçimler çok çok önemli. Türkiye tarihinin belki en önemli seçimlerinden birini yaşayacağız. Bundan sonraki süreçte Türkiye'nin geleceğinin şekillenmesi adına çok kritik bir seçim yaşayacağız. Ben inanıyorum ki Bingöl halkı, halkımız bu seçimin önemini bilerek, bunun sadece yerel bir seçim olmadığını, yerel seçimin çok ötesinde Bingöl için Türkiye'miz için bir anlam ifade ettiğini bilerek, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, hükümetimiz ve her şeyden önemlisi ülkemiz için çok önemli bir seçim olduğunu bilerek gidecek ve vatandaşlık görevini yerine inşallah getirecek."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...