Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
28 May 2015 16:07

CHP Milletvekili adayını vuran zanlıdan çarpıcı açıklama

CHP Adana Milletvekili Adayı Elif Doğan Türkmen'i vuran zanlı, 'Kemal Kılıçdaroğlu duysun diye vurdum' dedi.

CHP Milletvekili adayını vuran zanlıdan çarpıcı açıklama
CHP Adana Milletvekili Adayı, Elif Doğan Türkmen, Kemal Kılıçdaroğlu,

Bir etkinliğe katılmak için gittiği restoranda eski avukatı Türkmen’i silahla ateş ederek bacaklarından yaraladıktan sonra kayıplara karışan Ali Fuat Elibol, dün polisin yaptığı operasyonla Seyhan ilçesine bağlı Yeşiloba Mahallesi'nde olayda kullandığı silahla birlikte yakalandı. Elibol, emniyette sorgulandıktan sonra bugün adliyeye sevk edildi. 
Elibol adliyeye götürülmeden önce adli tıp biriminde sağlık kontrolünden geçirildi. Elibol, adli tıp birimine getirildiği sırada basın mensuplarının "Niye vurdun" diye sorması üzerine, "Ben bu olayı Kemal Kılıçdaroğlu duysun diye yaptım. Temayül yoklamasından kimlerin çıktığını görsünler. Kemal Kılıçdaroğlu ve kurmaylarına sesleniyorum. Ben 1978 yılından buyana devrimci mücadele içinde olan bir adamım. Kılıçdaroğlu'nun kimlerin temayül yoklamasından çıktığını bilmesini istedim. Onun için vurdum Elif Doğan Türkmen'i onun dışında herhangi bir kastım yoktu. Kastım olsa kafasına sıkardım ama sadece ayaklarına sıktım. Pişman değilim herkes duysun diye yaptım" diye yanıt verdi. 
Ayrıca Elibol, Türkmen'in çok kişiyi dolandırdığını kimsenin cesaret edip sesini çıkartamadığını ileri sürerek, "Dolandırdığı isimleri şuan veremiyorum gerekli isimleri mahkemede vereceğim" dedi.
Elibol sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...