Tgrt Haber
13 Haziran 2015 17:58

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan hastane ziyareti

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bakü'den döner dönmez, hastanede tedavi gören gazeteci-yazar Şule Yüksel Şenler'i ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan hastane ziyareti
cumhurbaşkanı erdoğan, bakü, hastane,

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bezmialem Vakıf Gureba Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören yazar Şule Yüksel Şenler'i ziyaret etti. Azerbaycan ziyaretinin ardından yurda dönen Erdoğan, Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi'nden eşi Emine Erdoğan ile Fatih'teki Bezmialem Vakıf Gureba Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne geldi. Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, 3 gün önce akciğerlerinden kaynaklanan solunum sıkıntısı ve böbreklerindeki rahatsızlık nedeniyle hastaneye kaldırılan Şenler'i ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şenler'in sağlık durumuna ilişkin doktorlardan bilgi aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyareti, basına kapalı bir saat sürdü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, hastaneden çıkışında, vatandaşlar sevgi gösterisinde bulundu. Vatandaşlar, Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ı cep telefonlarıyla görüntüledi. Erdoğan, vatandaşlarla sohbet etti.

Cumhurbaşkanlığı korumaları da hastane bahçesinde çocuklara oyuncak dağıttı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...