Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
07 Eylül 2015 15:11

Azerbaycan'dan Türkiye'ye taziye mesajı

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Hakkari'nin Dağlıca bölgesindeki terör saldırısında şehit düşen askerler için Cumhurbaşkanı Erdoğan'a taziye mesajı gönderdi.

Azerbaycan'dan Türkiye'ye taziye mesajı
Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, türkiye, taziye mesajı,

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinin Dağlıca bölgesindeki terör saldırısında şehit düşen askerler için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a taziye mesajı gönderdi. 
İlham Aliyev, Azerbaycan Cumhurbaşkanlığı'nın resmi internet sitesinde yayımlanan ve "Aziz gardaşım" diye başlayan mesajında, Dağlıca'daki terör saldırısında Türk askerlerinin şehit olması ve yaralanması haberinden son derece üzüntü duyduğunu bildirdi.
 Aliyev, mesajında şunları kaydetti:
"Türk halkı emin olsun ki bu terör olaylarını gerçekleştiren hiçbir zaman çirkin amaçlarına ulaşamayacaktır. Bu facia nedeniyle size, şehit askerlerin ailelerine ve yakınlarına, kardeş Türk halkına kendi adıma ve Azerbaycan halkı adına taziye dileklerimi sunuyor, yaralılara acil şifalar diliyorum. Allah rahmet eylesin."
Aliyev, Erdoğan'ı da aradı
Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı telefonla arayan Aliyev, Dağlıca'daki terör saldırısında askerlerin şehit olması ve yaralanmasından duyduğu üzüntüyü dile getirdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Azerbaycan halkı adına taziyelerini de ileten Aliyev’in, şehitlere Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifa dilediği öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...