Tgrt Haber
16 Ekim 2015 16:11

Kurtulmuş, 'Milliyeti bilinmeyen bir hava aracı düşürüldü'

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, hava sahası ihlali nedeniyle düşürülen insansız hava aracıyla ilgili, 'Milliyeti bilinmeyen bir hava aracı kurallar gereği düşürüldü. TSK mesele aydınlandıkça gerekli açıklamayı yapacak' dedi.

Kurtulmuş, 'Milliyeti bilinmeyen bir hava aracı düşürüldü'
Numan Kurtulmuş,

 Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Küçük Mecidiye Camii'nin yeniden ibadete açılma merasimine katıldı. Numan Kurtulmuş burada gündeme dair açıklamalarda bulundu.
Numan Kurtulmuş, TSK'nın Suriye sınırında milliyeti belirsiz bir hava aracının düşürüldüğü yönünde yaptığı açıklamayla ilgili, “Şuandaki bilgimiz kamuoyuyla paylaşıldığı kadardır. Kurallar ihlal edilince bunlar önce uyarılır, uyarılara uyulmadığı ve Türkiye sahası terk edilmediği takdirde Angajman kurallarının gereği yerine getirilir. Milliyeti bilinmeyen bir hava aracı kurallar gereği düşürüldü. TSK mesele aydınlandıkça gerekli açıklamayı yapacak. Kurallara uyulmazsa herhangi bir hava aracı düşürülür” dedi. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...