Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 Aralık 2015 15:59

Davutoğlu, Akıncı ile ortak basın toplantısı düzenledi

Başbakan Davutoğlu, 'Türkiye-AB ilişkilerindeki olumlu atmosferin adaya da yansıyıp, Türklerin, Yunanlıların ve Rumların bir barış barış havzası oluşturmasının vaktinin geldiğini düşünüyoruz' dedi.

Davutoğlu, Akıncı ile ortak basın toplantısı düzenledi
davutoğlu, akıncı, konuşma, canlı,

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda bir araya geldi. Davutoğlu, görüşmenin ardından düzenlenen ortak basın toplantısında, "Pazar günü AB-Türkiye Zirvesi'nde de açıkça ortaya çıktığı gibi Türkiye-Avrupa Birliği ilişkileri son derece olumlu atmosferle yeni bir döneme girmiş bulunuyor. Orada gördüğümüz olumlu atmosferin adaya da yansıyıp, tarihin derinliğinden bu yana Avrupa halkları arasında yer alan Türklerin, Yunanlıların ve Rumların hep beraber yine Avrupa kıtası içinde birlikte bir barış havzası oluşturması yönünde adım atmalarının vaktinin geldiğini biz de düşünüyoruz" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...