Tgrt Haber
02 May 2014 11:11

12 bakanlıkta üst düzey atamalar yapıldı

Çoğu Maliye Bakanlığı olmak üzere 12 bakanlıkta genel müdür, genel müdür yardımcılıkları, başmüfettişlik gibi çok sayıda üst düzey atamalar yapıldı.

12 bakanlıkta üst düzey atamalar yapıldı
bakanlıkta atamalar, maliye bakanlığı, genel müdür, genel müdür yardımcılıkları, başmüfettiş, atamalar yapıldı

Devlet Desteklerini İzleme ve Denetleme Kurulu üyeliklerine; Maliye Bakanlığı Bütçe ve Mali Kontrol Genel Müdürü İsmail İlhan Hatipoğlu ile Kalkınma Bakanlığı İktisadi Sektörler ve Koordinasyon Genel Müdürü Abdüllatif Tuna'nın atandı. Hazine Müsteşarlığı Hazine Kontrolörleri Kurulu Başkanlığı'nda açık bulunan; Hazine Başkontrolörlüğüne Ali Acu, Hazine Müsteşarlığı Sigorta Denetleme Kurulu Başkanlığı'nda açık bulunan Sigorta Denetleme Uzmanlığına Emin Güre atandı. Maliye Bakanlığında açık bulunan Müsteşar Yardımcılığına Mali Suçları Araştırma Kurulu Başkanı Mürsel Ali Kaplan'ın atandı. Maliye Bakanlığı Mali Suçları Araştırma Kurulu Başkanlığına aynı yer Başkan Yardımcısı İbrahim Hakkı Polat atandı.
Maliye Bakanlığında açık bulunan Gelir İdaresi Başkanlığına, Vergi Denetim Kurulu Başkanı Adnan Ertürk, açık bulunan Vergi Denetim Kurulu Başkanlığına Vergi Başmüfettişi Hüseyin Karakum, a çık bulunan Strateji Geliştirme Başkanlığına Bütçe ve Mali Kontrol Genel Müdür Yardımcısı Ertan Erüz, açık bulunan Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyeliğine Fuad Gümüş, açık bulunan Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılığına Ergun Gürel, açık bulunan Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine Vedat Özçelik atandı.
Maliye Bakanlığı Bursa Defterdarı Hidayet Mat başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı. Bu suretle boşalacak olan Bursa Defterdarlığına Tekirdağ Defterdarı Yusuf Atılğan atandı. Kahramanmaraş Defterdarı Yücel Öz'ün başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı. Mardin Defterdarı İsmail Tarım başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı. Bu suretle boşalacak olan Mardin Defterdarlığına Zafer Güler atandı. Maliye Bakanlığında açık bulunan Vergi Başmüfettişliğine İzmir Defterdarı Ali İhsan Örücü atandı.  Kahramanmaraş Vergi Dairesi Başkanı Cuma Sağlam başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.
Maliye Bakanlığında açık bulunan Vergi Müfettişliklerine yapılan yeterlik sınavında başarı gösteren Mehmet Vasıf Ulusoy, Fatih ARAS, Yasin Özyolcu, Murat Aydın, Nevzat Şenses, Adem Karakaş, Muhammet Emre Erdem, Arif Yaşar ile Maksut Küçük, açık bulunan Vergi Müfettişliklerine yapılan yeterlik sınavında başarı gösteren Ömer Binici, Talip Yılmaz, Ömer Nuri Türkşen, Ali Zekeriya Özmen, İlyas Ceyhan, Adem Koyuncu, Serdar Alkış ile Abdullah Bayrak atandı.
Gümrük ve Ticaret Bakanlığında açık bulunan Gümrük ve Ticaret Başmüfettişliğine, Ömer Geçgil atandı. Açık bulunan Gümrük ve Ticaret Başmüfettişliğine, Erdal Genç, Gümrük ve Ticaret Başmüfettişliğine, Ayşe Theodossıou, açık bulunan Gümrük ve Ticaret Başmüfettişliğine, Hüseyin Altındal, açık bulunan Gümrük ve Ticaret Müfettişliğine, Gümrük ve Ticaret Müfettiş Yardımcısı Deniz Okan Savaş, açık bulunan Gümrük ve Ticaret Müfettişliğine, Gümrük ve Ticaret Müfettiş Yardımcısı Galip Arslan, açık bulunan Gümrük ve Ticaret Müfettişliğine, Gümrük ve Ticaret Müfettiş Yardımcısı Serkan Göktaş, açık bulunan Gümrük ve Ticaret Müfettişliğine, Gümrük ve Ticaret Müfettiş Yardımcısı Mahmut Sarıyerlioğlu, açık bulunan Gümrük ve Ticaret Müfettişliğine, Gümrük ve Ticaret Müfettiş Yardımcısı Kubilay Demircioğlu, açık bulunan Gümrük ve Ticaret Müfettişliğine, Gümrük ve Ticaret Müfettiş Yardımcısı Veysel Maden, açık bulunan Gümrük ve Ticaret Müfettişliğine, Gümrük ve Ticaret Müfettiş Yardımcısı Osman Meto, açık bulunan Gümrük ve Ticaret Müfettişliğine, Gümrük ve Ticaret Müfettiş Yardımcısı Yasin Yavuz, açık bulunan 6 ncı derece kadrolu Gümrük ve Ticaret Müfettişliğine, Gümrük ve Ticaret Müfettiş Yardımcısı Salih Usta, açık bulunan 6 ncı derece kadrolu Gümrük ve Ticaret Müfettişliğine, Gümrük ve Ticaret Müfettiş Yardımcısı Abdulkerim Dal atandı.
İçişleri Bakanlığında açık bulunan Ankara Vali Yardımcılığına, Eski Döşemealtı Kaymakamı Süleyman Hürrem Aksoy atandı. Kalkınma Bakanlığında açık bulunan Bakan Yardımcılığına Mehmet Ceylan, açık bulunan Bakanlık Müşavirliğine Mustafa Kölmek, açık bulunan Bakanlık Müşavirliğine Dr.Mustafa Şahin atandı. Millî Savunma Bakanlığında 6 yedek subay askerî hâkim Askerî Hâkimler Kanunu'na göre İstanbul, Şınrak ve İzmir'deki görev yerlerine atandı. Orman ve Su İşleri Bakanlığında açık bulunan 1.Hukuk Müşavirliğine, Zehra Gönül Yamaç atandı. Orman Genel Müdürlüğünde açık bulunan Ankara Orman Bölge Müdürlüğüne Mustafa Özkaya, Orman Genel Müdürlüğünde açık bulunan Mersin Orman Bölge Müdürlüğüne, Abit Baca, Orman Genel Müdürlüğünde açık bulunan Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğüne Mehti Özyer, açık bulunan Orman ve Su İşleri Başmüfettişliğine, Orman ve Su İşleri Müfettişi Osman Önal, açık bulunan Orman ve Su İşleri Başmüfettişliğine, Orman ve Su İşleri Müfettişi Ercüment Özdemir, açık bulunan Orman ve Su İşleri Başmüfettişliğine, Orman ve Su İşleri Müfettişi Aydan Avunduk, açık bulunan Orman ve Su İşleri Başmüfettişliğine, Orman ve Su İşleri Müfettişi Necla Özdemir, açık bulunan 1 inci derece kadrolu ve +3600 ek göstergeli Orman ve Su İşleri Başmüfettişliğine, Orman ve Su İşleri Müfettişi Alev Uysal, açık bulunan Orman ve Su İşleri Başmüfettişliğine, Orman ve Su İşleri Müfettişi Özkan Hacıalibeyoğlu, atandı.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığında açık bulunan Strateji Geliştirme Başkanlığına, Kültür ve Turizm Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanı Mahmut Evkuran atandı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Tekirdağ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Resul Darama başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığında açık bulunanTürk Patent Enstitüsü Başkan Yardımcılığı ve Yönetim Kurulu Üyeliğine Dr. İbrahim Yaşar, açık bulunan Sanayi Bölgeleri Genel Müdürlüğüne Bakanlık Müşaviri Yaşar Öztürk, açık bulunan Bakanlık Müşavirliğine Mahmut Aslan, açık bulunan Müfettişliklere, Müfettiş Yardımcıları Oktay Altın, Özkan Arı, Muhammed Kolcu, Bekir ŞAŞI ve Eren Seçilmiş atandı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Malatya Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Çolak, Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanı Ümit Kaçar, başka bir göreve atanmak üzere bu görevlerinden alındı.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdürlüğünde açık bulunan Yönetim Kurulu Üyeliğine Mustafa Hacı Eminoğlu, açık bulunan Türkiye Elektrik İletim A.Ş. Genel Müdür Yardımcılığı ve Yönetim Kurulu Üyeliğine Abdülkadir Ongun atandı. Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine, aynı yer Genel Müdür Yardımcısı Yücel Yalçınoğlu yeniden atandı. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığında açık bulunan Bakanlık Müşavirliğine, Meryem Eskintan atandı. Eskişehir İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Halil Çankaya atandı.
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine Adnan Köklükaya atandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...