Tgrt Haber
02 Şubat 2014 16:21

17 Aralık ile seçimi zora sokmaya çalıştılar

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, 'Bu operasyonla önce yerel seçimi ondan da önemlisi cumhurbaşkanlığı seçimini zora sokmaya çalıştılar' dedi.

17 Aralık ile seçimi zora sokmaya çalıştılar
ak parti, grup, başkanvekili, ahmet aydın, operasyon, seçim, cumhurbaşkanlığı, seçim, zor, sokmaya çalıştılar

Aydın, partisinin Atatürk Bulvarı'ndaki seçim bürosunda düzenlenen belediye başkan aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, AK Parti'nin bu seçimde de oylarını artıracağını öne sürdü. Başbakan Erdoğan'ın yanına Türkiye derecesiyle gideceklerini anlatan Aydın, yerel seçimlerin çok önemli olduğuna işaret etti.
Türkiye'de birtakım oyunların oynandığını anlatan Aydın, şunları kaydetti: "Adına 'ağaç' dediler geziyi başlattılar. 'Dershane' dediler adına da 'yolsuzluk' diyorlar. 'Hukuki soruşturma' diyorlar ama siyasi bir linç operasyonuyla karşı karşıyayız. Bu millet sizlerin oylarıyla bu tezgahları sandığın dibine gömdü. Bundan sonraki tezgahları da yine sandığa gömeceksiniz. Çünkü sandık demokrasinin namusudur. Milletin iradesi karşısında hiçbir güç duramayacaktır. Bu operasyonla önce yerel seçimi ondan da önemlisi cumhurbaşkanlığı seçimini zora sokmaya çalıştılar. Siyasi bir kriz açmaya çalıştılar. Aynı zamanda ekonomik bir krizle iktidarı indirmeye çalıştılar." AK Parti'ye olan teveccühün yüksek olduğunu anlatan Aydın, aday olan herkesin Recep Tayyip Erdoğan gibi çalışması gerektiğini söyledi. Hep dik durarak eğilmediklerini anlatan Aydın, "AK Parti sayesinde bir noktaya gelene yarın 'biraz dinlen' dediğinde 'ben yokum' diyorsa zaten onun yanımızda yeri yoktur. Şimdiden ona geçmiş olsun diyorum. Dolayısıyla her birimiz Başbakan Erdoğan gibi çalışacağız. Pazara kadar değil mezara kadar liderimizin arkasındayız" diye konuştu.
"Bizim nefsimiz davamızdan aziz değildir"
AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner ise adaylık sürecinde birtakım kırgınlıkların olabileceğini belirterek, herkesin birbirinden helallik istemesini istedi. Küresel bir operasyonla karşı karşıya olduklarını anlatan Metiner, şöyle konuştu: "Neoconlar, İsrail lobisi, bir kısım Avrupa devletleri ve içerideki paralel devlet yapılanmasına mensup badem bıyıklı neoconların hükumeti devirme girişimleriyle karşı karşıyayız. Bizim nefsimiz davamızdan aziz değildir. Bizim kişisel geleceğimiz davamızdan aziz değildir. Bu partiyle hep birlikte şeref kazandık. Şeref kazanmak isteyenler işte buraya gelsinler. Kardeşler olarak birbirimize kenetlenelim. Biz liderimizin ölümüne arkasında duracağız. Asla itaatte kusur etmeyeceğiz." AK Parti Adıyaman Milletvekili Murtaza Yetiş de Türkiye üzerine oynanan oyunları 30 Mart'taki seçimlerde bozacaklarını söyledi. Konuşmaların ardından AK Parti'ye katılan eski MHP İl Başkanı Osman Arslan ve 2 yönetim kurulu üyesine parti rozetleri takıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...