Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 Haziran 2019 19:01

23 Haziran Gaziosmanpaşa seçim sonuçları! Gaziosmanpaşa'da Binali Yıldırım mı Ekrem İmamoğlu mu önde?

23 Haziran 2019 yerel seçiminde Gaziosmanpaşa'da oy verme işlemi tamamlandı. Seçim yasaklarının kalkmasının ardından Gaziosmanpaşa yerel seçim sonuçları ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. 23 Haziran 2019 yerel seçim sonuçlarına anlık olarak haberimizden ulaşabilirsiniz.

23 Haziran Gaziosmanpaşa seçim sonuçları! Gaziosmanpaşa'da Binali Yıldırım mı Ekrem İmamoğlu mu önde?
gaziosmanpaşa seçim sonuçları,istanbul seçimleri,binali yıldırım,ekrem imamoğlu

23 Haziran Gaziosmanpaşa seçim sonuçları! Gaziosmanpaşa'da Binali Yıldırım mı Ekrem İmamoğlu mu önde? Yüksek Seçim Kurulu (YSK), 31 Mart'ta gerçekleştirilen Yerel Seçim Sonuçlarının ardından İstanbul seçimlerinin yenilenmesine karar vermişti. İptal edilen İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlık seçimleri, 23 Haziran 2019 Pazar günü gerçekleşti. Gaziosmanpaşa seçim sonuçları ilçede yaşayan vatandaşlar tarafından da merakla bekleniyor. Cumhur İttifakı adayı Binali Yıldırım ile Millet İttifakı adayı Ekrem İmamoğlu'nun yarıştığı İstanbul seçimlerinde Gaziosmanpaşa seçim sonuçları önemli rol oynuyor. 23 Haziran Gaziosmanpaşa seçim sonuçlarına anlık olarak haberimizden ulaşabilirsiniz

23 Haziran 2019 yerel seçiminde Gaziosmanpaşa'da oy verme işlemi tamamlandı.  Gaziosmanpaşa'da seçimi kim kazandı? Seçim yasaklarının kalkmasının ardından Gaziosmanpaşa yerel seçim sonuçları ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. 23 Haziran 2019 yerel seçim sonuçlarına anlık olarak haberimizde yer alacak.

Gaziosmanpaşa yerel seçim sonuçları. YSK iptal edilen 31 mart seçimlerinşin ardından İstanbul seçimlerinin yenilenmesine karar vermişti. 23 Haziran 2019 yerel seçimlerinde oy verme işlemi sona erdi. Seçim yasaklarının kalkmasının ardından Gaziosmanpaşa yerel seçim sonuçlarına haberimizde yer alacak. 23 Haziran 2019 Gaziosmanpaşa Yerel Seçim Sonuçlarına tgrthaber.com.tr'den ulaşabilirsiniz.

23 HAZİRAN 2019 GAZİOSMANPAŞA SEÇİM SONUÇLARI

23 Haziran 2019 Gaziosmanpaşa Yerel Seçim Sonuçları'nda son durum ne. İBB başkanlığı için Cumhur İttifakı ve AK Parti Adayı Binali Yıldırım ile Millet İttifakı ve CHP Adayı Ekrem İamamoğlu'nun yarıştığı İstanbul seçimlerinde Gaziosmanpaşa ilçe seçim sonuçlarına https://www.tgrthaber.com.tr/2019-yerel-secim/istanbul-gaziosmanpasa-ilce-secim-sonuclari-34 buradan ulaşabilirsiniz.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...