Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 Haziran 2019 18:17

23 Haziran Kadıköy seçim sonuçları! Kadıköy'de Binali Yıldırım mı Ekrem İmamoğlu mu önde? Kadıköy'de seçimi kim kazandı

İptal edilen İstanbul seçimleri 23 Haziran 2019 Pazar günü gerçekleşti. Kadıköy Yerel Seçim Sonuçları burada yer alacak. 23 Haziran 2019 Kadıköy Yerel Seçim Sonuçlarına anlık olarak buradan ulaşabilirsiniz.

23 Haziran Kadıköy seçim sonuçları! Kadıköy'de Binali Yıldırım mı Ekrem İmamoğlu mu önde? Kadıköy'de seçimi kim kazandı
kadıköy,kadıköy seçim sonuçları,23 haziran kadıköy,seçim

23 Haziran 2019 Kadıköy Yerel Seçim Sonuçları. Kadıköy ilçe seçim sonuçları ile ilgili anlık sonuçlara tgrthaber.com.tr'den ulaşabilirsiniz.

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), 31 Mart'ta gerçekleştirilen Yerel Seçim Sonuçlarının ardından İstanbul seçimlerinin yenilenmesine karar vermişti. İptal edilen İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlık seçimleri, 23 Haziran 2019 Pazar günü gerçekleşti. Kimin başkan seçileceğinde büyük etkisi olan Kadıköy seçim sonuçları ilçede yaşayan vatandaşlar tarafından da merakla bekleniyor. Cumhur İttifakı adayı Binali Yıldırım ile Millet İttifakı adayı Ekrem İmamoğlu'nun yarıştığı İstanbul seçimlerinde Kadıköy ilçesinin seçim sonuçları önemli rol oynuyor. 23 Haziran Kadıköy ilçe seçim sonuçlarına haberimizden ulaşabilirsiniz

Kadıköy seçim sonuçları merakla bekleniyor. 23 Haziran İstanbul yenileme seçiminde bugün sandık başına giden Kadıköy halkı, seçim sonuçlarını araştırmaya başladı. Saat 08.00'de başlayan oy kullanma işlemi 17.00'de sona erdi. 4 parti ve 17 bağımsız adayın yarışacağı 23 Haziran seçiminde Kadıköy ilçesinde son durum nedir? İstanbul Kadıköy seçim sonuçları kim kazandı? 23 Haziran Kadıköy ilçesi Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu'nun oy oranları nasıl? İşte detaylar....

23 HAZİRAN SEÇİMLERİ: KADIKÖY'DE KİM ÖNDE? 

İstanbul Kadıköy 23 Haziran seçim sonuçlarına göre AK Parti ve CHP ne kadar oy aldı? Geçtiğimiz yerel seçimde Kadıköy'de AK Parti %20,61 (63,135) oy CHP %77.61 (237.707) oy almıştı. Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)'den aday olan Binali Yıldırım, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)'den aday olan Ekrem İmamoğlu'nun oyları YSK'nın seçim yasağını kaldırmasının ardından belli olacak. Peki İstanbul Kadıköy ilçesinde Binali Yıldırım mı Ekrem İmamoğlu mu önde? 

Yüksek Seçim Kurulu oy sayım işlemini tamamlamasının ardından, Kadıköy canlı seçim sonuçları 23 Haziran seçimleri için hazırlanan https://www.tgrthaber.com.tr/2019-yerel-secim/istanbul-kadikoy-ilce-secim-sonuclari-34 sayfada sandıkların açılmaya başlaması ve seçim yasaklarının kalkmasının ardından elde edilen veriler erişime açılacak.

KADIKÖY'ÜN NÜFUSU

Kadıköy, İstanbul'un Anadolu Yakası'nda yer alan ilçesi. Kocaeli Yarımadası'nın güneybatı kesiminde bulunan Kadıköy, batı ve güneyde Marmara Denizi, kuzeyde Üsküdar, kuzeydoğuda Ataşehir ve doğuda Maltepe ilçeleriyle çevrilidir. Marmara sahilleri boyunca Haydarpaşa'dan Bostancı'ya dek kuzeybatı-güneydoğu doğrultusunda oldukça uzun bir sahil şeridine (yaklaşık 21 km) sahip olan Kadıköy'de kıyı şeridi ve buna paralel uzanan ana ulaşım güzergahları yerleşme yapısını belirlerken, daha geride yer alan D-100 Karayolu ilçenin kuzey sınırını oluşturur.

Kadıköy ilçesinde erkek nüfusu 207.069 kadın nüfusu 251.569 toplam nüfus 458.638'dir.

2014 YEREL SEÇİM SONUÇLARI

İstanbul'da 2014 yılında YSK tarafından düzenlenen yerel seçimde Kadıköy ilçesinde AK Parti %20.46 oy CHP %72.47 oy aldı.

31 MART YEREL SEÇİM SONUÇLARI

İstanbul'da 31 Mart'ta YSK tarafından düzenlenen yerel seçim sonuçlarına göre Kadıköy'de AK Parti %20,61 (63,135) oy CHP &77.61 (237.707) oy almıştı.

İstanbul geneli seçim sonucu

AK Parti %48.55
CHP % 48.80
SP % 1.21
DSP %0.36

İSTANBUL (İBB) SEÇİMİNDE ADAYLAR

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) - Binali Yıldırım

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) - Ekrem İmamoğlu

Saadet Partisi (SP) - Necdet Göçpınar

Vatan Partisi (VP) - Mustafa İlker Yücel

KADIKÖY'DE OY KULLANILAN MAHALLELER

-19 Mayıs Mahallesi

-Acıbadem Mahallesi

-Bostancı Mahallesi

-Caddebostan Mahallesi

-Caferağa Mahallesi

-Dumlupınar Mahallesi

-Eğitim Mahallesi

-Erenköy Mahallesi

-Fenerbahçe Mahallesi

-Feneryolu Mahallesi

-Fikirtepe Mahallesi

-Göztepe Mahallesi

-Hasanpaşa Mahallesi

-Koşuyolu Mahallesi

-Kozyatağı Mahallesi

-Merdivenköy Mahallesi

-Osmanağa Mahallesi

-Rasimpaşa Mahallesi

-Sahrayı Cedit Mahallesi

-Suadiye Mahallesi

-Zühtüpaşa Mahallesi

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...