Tgrt Haber
06 Ekim 2014 15:20

Başbakan Davutoğlu'ndan bir müjde daha

Başbakan Davutoğlu'nun, Kurban Bayramı'nın ardından yapılacak yasal düzenlemeyle akademisyen kadrosundaki araştırma görevlilerinin maaşlarına yüzde 35 zam yapılacağını söylemesi ardından, atığı Tweetlerle 'Bu düzenleme ile tüm akademik kadrolar değişen oranlarda faydalanacak' dedi

Başbakan Davutoğlu'ndan bir müjde daha
başbakan davutoğlu, tweet, akademik kadrolar, üniversite kadroları,

Başbakan Ahmet Davutoğlu, üniversite kadrolarının ücretlerinde yapılacak yeni düzenlemeyi en kısa zamanda yürürlüğe koymayı planladıklarını, düzenlemeden tüm akademik kadroların değişen oranlarda faydalanacağını bildirdi. Davutoğlu,  sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından paylaşımda bulundu. Üniversite kadrolarının ücretlerinde yapılacak yeni düzenlemeyi en kısa zamanda yürürlüğe koymayı planladıklarını kaydeden Davutoğlu, bu düzenlemeden tüm akademik kadroların değişen oranlarda faydalanacağını ifade etti. Davutoğlu, "Ücret artışı ve akademik teşvik ile üniversitelerimizde kaliteyi artırmayı hedefliyoruz. Bu vesile ile tüm vatandaşlarımın bayramını bir kez daha tebrik ediyorum. Rabbim birliğimizi, dirliğimizi, huzurumuzu daim eylesin" ifadelerini kullandı. 
Başbakan Davutoğlu'ndan bir müjde daha 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...