Tgrt Haber
22 May 2021 07:51

ABD Dışişleri’nden Türkiye’ye ziyaret

ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Wendy Sherman, 15 Haziran’daki NATO zirvesi öncesinde Türkiye’ye gelecek. Bakan yardımcısının, ABD-Türkiye ilişkilerinin önemine vurgu yapacağı belirtiliyor.

ABD Dışişleri’nden Türkiye’ye ziyaret
ABD,,türkiye,,wendy sherman,

ABD’den Türkiye’ye 28 Mayıs’ta önemli bir ziyaret gerçekleşecek.

ABD’DEN TÜRKİYE’YE ÖNEMLİ ZİYARET

ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Wendy Sherman, 15 Haziran’daki NATO zirvesi öncesinde, Belçika ve birçok Asya ülkesinin yanı sıra Türkiye’yi ziyaret edecek.

ABD Dışişleri’nden yapılan yazılı açıklamada, Sherman’ın 25 Mayıs ile 4 Haziran arasında, Brüksel ve Ankara hattında olacağı belirtildi.

Brüksel’deki temaslarının ardında Sherman, Ankara’ya gelecek. Bakan yardımcısının, burada hükümet yetkilileri ve sivil toplum yetkilileri ile bir araya geleceği ifade ediliyor.

Bakan Yardımcısı Sherman’ın ziyareti sırasında ABD-Türkiye ilişkilerinin önemine vurgu yapacağı belirtildi. Aynı zamanda ortak kaygı konularının ele alınacağı da ifade edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...