Tgrt Haber
26 Kasım 2021 20:18

Abdullah Avcı'dan boş çerçeveli mesaj!

Süper Lig'de 13. hafta itibariyle namağlup lider olan Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı'nın odasındaki bir detay sosyal medyada bordo-mavili taraftarların beğenisini kazandı.

Abdullah Avcı'dan boş çerçeveli mesaj!
Trabzonspor,Abdullah Avcı

Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı'nın odasındaki boş çerçeve detayı sosyal medyada bordo-mavili taraftarlar arasında gündem oldu.

Bir ziyaret sırasında Abdullah Avcı'nın odasının duvarında asılı olan fotoğraflar dikkat çekti. Şampiyon olan Trabzonspor kadrolarının yer aldığı duvarda boş bir çerçeve görüldü. Avcı'nın tablodaki çerçeveyi kendi döneminde kazanılabilecek bir şampiyonluk için boş bıraktığı ifade edildi.

Tecrübeli teknik adamın Trabzonspor'da aldığı sonuçlar ve yapmış olduğu bu son hamle sosyal medyada taraftarlardan büyük beğeni topladı. Tecrübeli hocanın şampiyonluğa olan inancı bordo-mavili taraftarları mutlu etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...