Tgrt Haber
28 Ocak 2014 22:25

Abdullah Gül, İtalya'da

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül üç günlük resmi İtalya ziyareti için beraberindekilerle Roma'ya geldi.

Abdullah Gül, İtalya'da
Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İtalya, Roma, Giorgio Napolitano, Türk Hava Yolları, Gül ve eşi Hayrünnisa Gül

Cumhurbaşkanı Gül ve beraberindeki heyeti taşıyan Türk Hava Yolları'na (THY) ait özel uçak, Roma'nın askeri havalimanı Ciampino'ya indi. İtalya Cumhurbaşkanı Giorgio Napolitano'nun davetlisi olarak bu ülkeye gelen Cumhurbaşkanı Gül ve eşi Hayrünnisa Gül'ü, İtalya Milli Eğitim Bakanı Maria Chiara Carrozza, Türkiye'nin Roma Büyükelçisi Hakkı Akil, eşi İnci Akil, Türkiye'nin Vatikan Büyükelçisi Kenan Gürsoy, eşi Belkıs Gürsoy ve öteki ilgililer karşıladı. Gül ile beraber Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, AB Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu da Roma'ya geldi. Cumhurbaşkanı Gül, yarın İtalyan mevkidaşı Napolitano ile cumhurbaşkanlığı sarayı Quirinale'de görüşecek. Gül, daha sonra Senato Başkanı Pietro Grasso ile biraraya gelecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...