Tgrt Haber
23 Aralık 2013 18:05

Adalet Bakanı Ergin'den yalanlama

Adalet Bakanı Ergin, CHP'li Haluk Koç'un iddialarıyla ilgili, 'Haluk Koç'u bu iddiasını ispata davet ediyoruz. Aksi halde kendisi en büyük müfteridir' dedi.

Adalet Bakanı Ergin'den yalanlama
ergin'den açıklama, bakan erginden yalanlama, sadullah ergin,

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç'un iddiası için"Tamamen gerçek dışı, saçma sapan bir iddia. Haluk Koç'u bu iddiasını ispata davet ediyoruz. Aksi halde kendisi en büyük müfteridir" değerlendirmesinde bulundu. Ergin, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç'un, "Soruşturma konuları ile ilgili olarak Başbakanın özel talimatı ile Adalet Bakanının bazı bilgi ve belgelere müdahale edeceği bilgisi bizlere ulaşmıştır" iddiasına ilişkin yazılı açıklama yaptı.
Koç'un iddiasını "Tamamen saçma sapan bir iddia" diye niteleyen Ergin, soruşturma dosyası ve içerisindeki bilgiler ve kapsamının ilgili savcıların elinde olduğunu kaydetti. Ergin, "Tamamen gerçek dışı, saçma sapan bir iddia. Haluk Koç'u bu iddiasını ispata davet ediyoruz. Aksi halde kendisi en büyük müfteridir. İddiasını ispat etmelidir. Aksi halde en büyük müfteri konumuna düşecektir" ifadesini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...