Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 Şubat 2014 18:56

Ağlayarak Kadir Topbaş‘tan yardım istedi

Mitingi izlemek için alana gelen Efe adlı dokuz yaşındaki bir çocuk ağlayarak seçim otobüsüne gelerek, kalabalıkta kardeşini kaybetiğini söyledi.

Ağlayarak Kadir Topbaş‘tan yardım istedi
miting,efe,kalabalık,kardeşini kaybetti,istanbul büyükşehir belediye başkanı,kadir topbaş,30 mart seçimleri,topbaş

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, 30 Mart seçimleri için ilk mitingine 1992 – 1994 yılları arasında ilçe başkanlığı görevi yaptığı Bağcılar ilçesinden başladı. Mitingi izlemek için alana gelen kalabalıkta kardeşini kaybeden Efe adlı dokuz yaşındaki bir çocuk ağlayarak seçim otobüsüne gelerek, Topbaş’a “Halide’yi kaybettim” diye ağladı. Topbaş, Başbakan Tayyip Erdoğan’la birlikte Haliç Kongre Merkezi’ndeki Okmeydanı tapu dağıtım töreninin ardından akşam saatlerinde Bağcılar’da Güneşli Meydanı’nda hizmete giren Ak Parti Güneşli Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışını yaptı. Açılış öncesi seçim otobüsünün üzerine çıkarak kalabalığa seslenen Kadir Topbaş, Bağcılar’ın Tayyip Erdoğan’ı başbakanlığa, kendisini ddünyanın gıpta ettiği İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na taşıdığını belirterek, Bağcılar’ın kendisi için taşıdığı özel önemi vurguladı.

1960’lı yılların sonunda üniversite öğrencisiyken geldiği Bağcılar’daki Ayamama Deresi’nin kenarında bakla tarlaları olduğunu anlatan Topbaş, “Kimse buralara metro geleceğini hayal dahi edemezdi” dedi. Bağcılar’da halka hitap eden Topbaş, İstanbullulara 9 Şubat saat 13.00’da randevu verip, Beşiktaş’tan da geçeceğini belirttiği Mecidiyeköy – Mahmutbey metrosunun müjdesini verip, herkesi temel atma törenine davet etti. Bağcılar’da tramvay dışında bir hat daha geleceğini söyleyen Topbaş, “Buradan binip Kabataş-Taksim’e gideceksiniz. Ayrıca Kirazlı’dan Bakırköy İDO iskelesine bağlanacak metro projesinin ihale aşamasına gelindiğini anlattı.
EMANETİNİZ NAMUSUMUZ
“Bizim paramız sizin kaynağınız” diyen Topbaş, “Hamdolsun bütçemizde paramız var. 100 lira borçlanma hakkımız var, 40 lira borçlanmışız. 30 Mart Türkiye’nin istikrarı olacak. Emanetimiz namusunuz” dedi.
"KARDEŞİMİ BUL" DİYE TOPBAŞ’A YALVARDI
Topbaş’ın Bağcılar mitingini izlemek için alana gelen kalabalıkta kardeşini kaybeden Efe adlı 9 yaşındaki bir çocuk ağlayarak seçim otobüsüne gelerek Topbaş’a “Halide’yi kaybettim”  diye ağladı. Topbaş küçük çocuğu annesini kaybettiğini sanıp kendisini teskin etmeye çalışarak seçim otobüsüne çıkarıp “Gel benim yanımda dur, annen seni görür” deyince, “Kardeşimi kaybettim” diye korkuyla ağladı. Çocuk otobüsün üzerinde kardeşi ve annesini görünce “İşte oradalar” deyince kalabalığı güldürdü. Topbaş seçim otobüsüyle, Bağcılar Meydanı’na gelip Merkez Camii’nde akşam namazını kılıp, programa devam etti.

Topbaş müjdeyi verdi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı Beyoğlu Okmeydanı Tapu Dağıtım Töreni'nde önemli bir çalışmanın haberini verdi. Topbaş tapu dağıtım töreni için "Çocukluğumda uçurtma uçurduğum, top oynadığım Okmeydanı için tarihi bir gün yaşıyoruz" dedi. Topbaş bu bölgenin ulaşımı için raylı sistem müjdesi verdi. Topbaş, Kasımpaşa'dan Mecidiyeköy'e havaray kuruyoruz, bunun kararını verdik, sizlere buradan müjdelemek istiyorum" dedi
MAHMUTBEY-MECİDİYEKÖY METROSUNUN TEMELİ 9 ŞUBAT'TA...
Topbaş Haliç Kongre Merkezi'ndeki törenin ardından AK Parti'nin Bağcılar Güneşli Seçim İrtibat Bürosu'nun açılışını yaptı. Topbaş açılıştaki konuşmasında "1992'de o zamanki siyasi partimizin ilçe başkanı olarak görev yaptığım Bağcılar bize hep büyük destek verdi. Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı kardeşim işe hizmete devam ediyoruz.Mahmutbey-Mecidiyeköy metrosunun temelini 9 Şubat'ta atıyoruz, Bağcılar'a hayırlı olsun" dedi
TOPBAŞ'TAN AK NOKTADA ÜYE KAYDI
Başkan Topbaş daha sonra akşam namazı için Bağcılar Merkez Camii'ne geçti. Bağcılar Meydanı'ndaki AK Nokta'da AK Partiye yeni üye olanların formlarını doldurdu. Topbaş Bağcılar Çarşı Caddesi esnafını ziyaret ederek ilçe gezisini sürdürdü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...