Tgrt Haber
07 Aralık 2014 21:17

Ahmet Davutoğlu, 'Kaçırılan tüm çocukların hesabını soracağız'

Van ziyareti esnasında çocukları terör örgütü tarafından dağa kaçırılan aileler ile görüşen Davutoğlu, kaçırılan tüm çocukların hesabının sorulacağını bildirdi.

Ahmet Davutoğlu, 'Kaçırılan tüm çocukların hesabını soracağız'
ahmet davutoğlu, kaçırılan çocuklar, van,

 Van ziyareti esnasında çocukları terör örgütü tarafından dağa kaçırılan aileler ile görüşen Davutoğlu, Ailelerin acısı dinene kadar bu konuda gayret sarf edileceğini, kaçırılan tüm çocukların terör örgütünün elinden kurtarılacağını bildirdi. Başbakan Ahmet Davutoğlu, özel "ANA" uçağı ile Van'a geldi. Ferit Melen Havalimanında Vali Aydın Nezih Doğan, AK Parti Van milletvekilleri, kurum müdürleri ve partililer tarafından karşılanan Başbakan Davutoğlu, partisinin 5. Olağan İl Kongresine katılmak üzere Van Fuar ve Kongre Merkezine hareket etti. Havaalanından ayrıldığı sırada yol kenarında bekleyen vatandaşları selamlayan Davutoğlu ile eşi Sare Davutoğlu, burada araçtan inerek çocukları terör örgütü tarafından dağa kaçırılan bir grup aileyle görüştü. Kendisinden yardım isteyen aileler için "Bacılarımızın acısı dinene kadar bu konuda gayret sarf edeceğiz" diyen Davutoğlu, dağa kaçırılan tüm çocukların hesabının sorulacağını ve terör örgütünün elinden kurtarılacağını söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...