Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
17 Aralık 2017 17:59

AK Parti Alaşehir İlçe Gençlik Kolları Başkanı belli oldu

AK Parti Alaşehir İlçe Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresinde tek listeyle gidilen seçimde başkanlığa Şükrücan Taşpınar seçildi.

AK Parti Alaşehir İlçe Gençlik Kolları Başkanı belli oldu
ak parti,,alaşehir,,gençlik kolları başkanı,

AK Parti Alaşehir İlçe Gençlik Kollarının 5. Olağan Kongresi yoğun katılımla gerçekleştirildi. AK Parti ilçe lokalinde düzenlenen kongrede mevcut başkan Ahmet Aslan görevi Şükrücan Taşpınar'a devretti. Tek liste halinde gidilen seçimde Taşpınar, AK Parti Alaşehir İlçe Gençlik Kolları Başkanı oldu. İlçe gençlik kolları başkanlığı görevini devreden Ahmet Aslan yaptığı konuşmada, "Görevde olduğum süre boyunca Reis-i Cumhurumuzun varlığından güç aldık. Başkanlık yaptığım 36 aylık süre boyunca çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmadık. Birçok seçim geçirdik. 15 Temmuz hain FETÖ darbesinde bedenlerimizi siper ederek meydanlara indik. Biz, bunların hepsini mevki makam için değil, hizmet için, imanlı bir şekilde inandığımız için yaptık. Görevi devredeceğim değerli kardeşime de bu kutlu yolda başarılar diliyorum" dedi.

2019 seçimlerinde Alaşehir'i AK Partili belediyecilik ile buluşturacaklarını belirten AK Parti Alaşehir İlçe Başkanı Murat Ertük ise, "Bizler için bir oy'un bile çok önemi var. Eskilerin bir sözü var, bir mıh bir nalı kurtarır, bir nal bir atı, bir at bir komutanı, bir komutan bir orduyu, bir ordu ise bir ülkeyi kurtarır. Bu ciddiyet ile yaklaşarak bir oy bizlere belki bir mahalleyi, bir mahalle belediyeyi, belediye Manisa'yı, Manisa ise Türkiye'yi kazandırır. Türkiye'yi kazanınca tüm İslam coğrafyası kazanmış olacak. Bu anlayışla 2019 seçimlerinde Alaşehir'den tarihi bir zafer ile çıkarak Alaşehir'i AK Belediyecilik ile tanıştıracağız" şeklinde konuştu.
Kongrede konuşan AK Parti Manisa İl Gençlik Kolları Başkanı Ender Gök ise şunları söyledi: "Teşkilatlarımız gençlik kolları kongre süreçlerini teker teker tamamlıyor. Bizler de Manisa olarak coşkulu şekilde kongrelerimizi gerçekleştiriyoruz. Kongreler bizim için bir bayrak yarışıdır. Bayrağı devralan arkadaşlarımız, bu emaneti en ileri taşıyabilmenin azim ve gayreti içerisinde olmalı.Bu vesile ile görevi devreden arkadaşa yapmış olduğu çalışmalar ve fedakarlıklar için teşekkür eder, görevi devralan arkadaşımıza ise başarılar dilerim."

Konuşmasında İsrail'in Arz-ı Mev'ud planına değinen AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ ise yaptığı konuşmada, "İkinci Cihan harbinde Ortodoğu'da savaş olmadı. Yahudiler, yükte hafif pahada ağır eşyaları aldılar ve Filistinlilerin topraklarını satın alarak orada bir devlet kurdular. Sonra da milim milim, metre metre Filistinlilerin topraklarına el koyup Arz-ı Mev'ud u gerçekleştirmek istiyorlar. PKK da, FETÖ de Arz-ı Mev'ud için var. Arz-ı Mev'ud Suriye topraklarıdır, Irak topraklarıdır, İran topraklarıdır. Türkiye'nin Güneydoğu Anadolu'sudur. Herkes bulunduğu yerde yaşayacak. Filistin devlet olacak, bağımsız olacak Allah nasip ederse. Doğu Kudüs'te onların başkenti olacak" ifadelerini kullandı.
Kongreye, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Buğra Şimşek, AK Parti Gençlik Kolları MKYK üyesi Ahmet Fethan Baykoç, AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, İl Gençlik Kolları Başkanı Ender Gök, AK Parti Alaşehir İlçe Başkanı Murat Ertürk, parti yöneticileri ve çok sayıda partili katıldı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...