Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
03 Temmuz 2018 11:59

AK Parti Sözcüsü'nden idam açıklaması

Son Dakika! AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal "Çocuk istismarına karşılık yeni dönemde idam ve hadımı düşünüp tartışacağız" dedi.

AK Parti Sözcüsü'nden idam açıklaması
idam,ak parti

Minik Leyla'nın öldürülmesiyle ilgili konuşan Ünal "Cinsel istismar yasaları ile ilgili düzenlemeler birinci önceliğimiz olacak. Bu konudaki hassasiyetimiz biliniyor. Çocuklarımızı korumak için gereken düzenlemeler yapılacak. İdam ve hadımı düşünüp tartışıyoruz" dedi.

"ERKEN SEÇİM GÜNDEMİMİZDE YOK"

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ünal'ın konuşmasından satır başları şöyle:

Henüz bir seçim bitmiş ve seçimin sonucunda seçmen Türkiye'de oluşturulmak istenen kaygı, endişe gibi konularda bir tavır ortaya koymuş, yeniden erken seçim çalışmaları tartışmalarını doğru bulmuyoruz. Türkiye'nin birinci önceliği Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin hayata geçirilmesidir. Bazı arkadaşlarımızın açıklamaları erken seçime destekmiş gibi sunuluyor. Türkiye yeni bir erken seçimden çıktı. Türkiye güvenle önüne bakıyor. Güvenlik, kadınlarımız, çocuklarımız, sınır güvenliği gibi çok önemli gündem konuları var. Yeniden erken seçim tartışmasının getirilmesini doğru bulmuyoruz. Gündemimizde bir tartışma söz konusu değil.

TBMM Başkanlığı konusu...

Her siyasi parti kendi grubu ile adayını gösterecektir. Biz de adayımızı belirleme konusunda çalışıyoruz. Vekiller yemin ettikten sonra Meclis grubumuzu toplayarak istişare edeceğiz. Bu istişare konusunda kamuoyu ile bunu paylaşacağız.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...