Tgrt Haber
30 Nisan 2014 10:38

AK Parti Yalova İl Başkanlığına atama

Mustafa Pehlivan'ın istifasıyla boşalan AK Parti Yalova İl Başkanlığı görevine, Mali Müşavir Yusuf Ziya Öztabak getirildi.

AK Parti Yalova İl Başkanlığına atama
ak parti, yalova il başkanılığı, yalova atama

Öztabak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, partisinin il yönetim kurulundaki üyelik görevinden, 30 Mart'taki yerel seçimler öncesi Yalova Belediye Başkanlığına aday adayı olabilmek için istifa ettiğini hatırlattı. Daha sonra belediye başkanlığına, Yakup Koçal'ın aday gösterildiğini dile getiren Öztabak, "Gece yarısı itibarıyla Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan İl Başkanlığı görevini tevdi aldım. En kısa sürede il yönetim kurulunu oluşturup faaliyetlere başlayacağız. Yönetimi oluşturmak için çalışmalarımıza başladık" dedi. Öztabak, Yüksek Seçim Kurulunun iptal kararı doğrultusunda 1 Haziran'da yeniden yapılacak Yalova Belediye Başkanlığı seçimine, 30 Mart'taki adayları Yakup Koçal ile katılacaklarını ve herhangi bir değişikliğin söz konusu olmadığını sözlerine ekledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...