Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
19 Ocak 2014 07:37

AK Parti'de 10,5 saatlik seçim mesaisi

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında saat 11.40'ta başlayan AK Parti Seçim İşleri Üst Kurulu toplantısı sona erdi.

AK Parti'de 10,5 saatlik seçim mesaisi
AK Parti İstanbul İl Başkanlığı,seçim mesaisi,basına kapalı toplantı,başbakan erdoğan,

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'ndaki toplantıya, Üst Kurul üyelerinin katıldığı belirtildi. Basına kapalı toplantıda ilçe belediye başkan adaylarının belirlenmesi konusunda çalışma yapıldığı öğrenildi. Yaklaşık 10,5 saat süren toplantının ardından Başbakan Erdoğan'ı İl Başkanlığı'ndan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu ve İl Başkanı Aziz Babuşcu'nun da aralarında bulunduğu ilgililer uğurladı.  Başbakan Erdoğan, İl Başkanlığı'ndan ayrılırken burada kendisini bekleyen bir grup vatandaşla sohbet edip, fotoğraf çektirdi. Erdoğan, zam almadığını belirten Darphane işçilerinin sorunlarını dinledi. Bir kişi de hac vazifesini yerine getirirken aldığı bir tespihi Erdoğan'a hediye etti. Başbakan Erdoğan, fotoğraf çektirdiği bir çocuğa satranç takımı verdi.  Bu sırada bir gazetecinin, "Çalışmalar nasıl gidiyor, sürpriz isimler var mı?" şeklindeki sorusuna Erdoğan, "Bitince açıklayacağız" karşılığını verdi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...