Tgrt Haber
17 Mart 2015 05:33

AK Parti’de Erbakan’lar aday olacak iddiası

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun önümüzdeki hafta milletvekili adaylarını belirlemek için ağırlığını parti çalışmalarına vermesi beklenirken sürpriz isimlere de önümüzdeki hafta yapılacak toplantıların ardından davetlerin gitmesi bekleniyor.

AK Parti’de Erbakan’lar aday olacak iddiası
AK Parti,Elif Erbakan,Fatih Erbakan,Necmettin Erbakan,

Necmettin Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan ve kızı Elif Erbakan’a da milletvekilliği daveti gideceği iddia edilirken, Fatih Erbakan’ın “ekibiyle gelme” mesajı verdiği öne sürüldü. Seçimlerde adaylık teklifi götürülmesi düşünülenler arasında merhum Başbakanlardan Necmettin Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan ve kızı Elif Erbakan olduğu da ileri sürüldü. Henüz Fatih Erbakan’a resmi teklif götürülmediği ancak Konya veya İstanbul için nabız yoklandığı, Erbakan’ın ise birlikte hareket ettiği bazı isimlerle teklifi değerlendirebileceği mesajı verdiği iddia ediliyor. Ak Parti’de Fatih Erbakan’ın yanı sıra Erbakan’ın kızı Elif Erbakan Altınöz’e de teklif götürülebileceği belirtiliyor.

‘Bağımsız’ olabilir
Fatih Erbakan ve ekibinin Konya ve İstanbul’da anketler yaptırdıkları ve bu anketlerden de Meclis’e gelebilecek oyu alabileceğine dair verilerin çıktığı ifade ediliyor. Erbakan’ın bu seçeneği de değerlendirip bağımsız aday olabileceği kaydediliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...