Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
05 May 2021 14:28

AK Parti'den Kılıçdaroğlu'na özel video

AK Parti'den tarafından paylaşılan videoda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Sözcüsü Faik Öztrak hicvedildi. CHP'nin Genel Merkezi'nde "yalan jenaratörü" ve "insafsız yalan aracı"yla üretilen ifadeler senaryosuna dayanan animasyon, kısa sürede yüksek izlenme sayılarına ulaştı.

AK Parti'den Kılıçdaroğlu'na özel video
AK Parti,Yalan Üretim Merkezi,yalan jeneratörü,insafsız yalan aracı

AK Parti resmi Twitter adresinden dün akşam saatlerinde "yarın saat 14.00'de" ve burnu uzun emojiyle yapılan paylaşımın nedeni ortaya çıktı. AK Parti'nin sosyal medya hesaplarından saat 14.00'de Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Cumhuriyet Halk Partisi Sözcüsü Faik Öztrak'ın eleştirildiği bir video paylaşıldı. Paylaşımda CHP Genel Merkezi'nde yer alan "yalan jenaratörü" ve "insafsız yalan aracı" yer aldı. Bu araçlardan çıkan ve Kılıçdaroğlu ve Öztrak'a sunulan yalan ifadeler "esprili bir dille" eleştirildi. Video çok kısa bir süre içerisinde yüksek sayıda beğeni ve retweet aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...