Tgrt Haber
10 Temmuz 2022 17:33 - Güncelleme : 10 Temmuz 2022 17:36

AK Parti'den tiyatrocu Müjdat Gezen'e telefon

AK Parti'de Haziran 2023'te yapılacak seçimler öncesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla vatandaşlar aranarak herhangi bir mesajlarının olup olmadığını soruluyor. Çalışmalarına hız veren AK Parti İstanbul İl Teşkilatı, aralarında tiyatrocu Müjdat Gezen’in de bulunduğu çok sayıda vatandaşı aradı.

AK Parti'den tiyatrocu Müjdat Gezen'e telefon
Müjdat Gezen,AK Parti

AK Parti'de önümüzdeki yıl gerçekleştirilecek seçimler öncesi çalışmalar hız kazandı. Cumhurbaşkanı recep Tayyip Erdoğan'ın il teşkilatlarına verdiği 'halkla daha çok diyalog' talimatı çerçevesinde vatandaşları aramaya başladı. 

MESAJLARI OLUP OLMADIĞI SORULDU

AK Parti İstanbul İl Teşkilatı, 2023 seçimleri öncesi çalışmalarına hız verdi. “Yazımız, tatilimiz yok, İstanbul’umuz var! Yüz Yüze 100 Gün” mottosuyla yola çıkan AK Parti İstanbul İl Teşkilatı, vatandaşların sorunlarını dinledi. Vatandaşlarla çözüm önerileri üzerine de istişare eden partililer, İstanbul'da yaşayan vatandaşları telefonla da arayarak 2023 seçimleri için Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'ye herhangi bir mesajlarının olup olmadığını sorma kararı aldı.

Siyasi görüş ve partileri fark etmeksizin vatandaşları arayan AK Parti teşkilatının bu çerçevede muhalif duruşuyla bilinen sanatçı Müjdat Gezen’i de aradığı öğrenildi. Gezen’in telefonu sekreteri tarafından açılırken, yine teşkilatın birçok muhalif ismi arayarak iletişim kurduğu öğrenildi.

Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...