Tgrt Haber
26 Temmuz 2022 11:12 - Güncelleme : 26 Temmuz 2022 11:59

AK Partili Şebinkarahisar Belediye Başkanı Şahin Yılancı kanserden vefat etti

Bir süredir kanser tedavisi gören Giresun'un AK Partili Şebinkarahisar Belediye Başkanı Şahin Yılancı hayatını kaybetti. 3 dönemdir belediye başkanlığı koltuğunda oturan Yılancı, yarın düzenlenecek cenaze töreniyle toprağa verilecek.

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
AK Partili Şebinkarahisar Belediye Başkanı Şahin Yılancı kanserden vefat etti
AK Parti,belediye başkanı

Giresun'un AK Partili Şebinkarahisar Belediye Başkanı Şahin Yılancı, kanser tedavisi gördüğü İstanbul'da yaşamını yitirdi. 52 yaşındaki Şebinkarahisar Belediye Başkanı Şahin Yılancı, bir süredir İstanbul'da kanser nedeniyle tedavi görüyordu. Yılancı, hastanenin yoğun bakım ünitesinde bugün hayatını kaybetti.

3 DÖNEM ÜST ÜSTE BAŞKAN SEÇİLDİ

Şebinkarahisar Belediyesi’nde ilk olarak 29 Mart 2009 yerel seçimlerinde AK Parti’den belediye başkanı seçilen Yılancı, 30 Mart 2014 ve 31 Mart 2019 seçimlerini de kazanarak 3 dönemdir belediye başkanlığı yapıyordu. Yılancı, evli 3 çocuk babasıydı.

AK PARTİ VE BAKANLARDAN TAZİYE MESAJI

Şahin Yazıcı'nın ölüm haberi sonrası AK Parti'den taziye mesajı geldi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Giresun Şebinkarahisar Belediye Başkanımız Şahin Yılancı kardeşimizin vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Ailesine ve teşkilatımıza başsağlığı diliyorum. Kıymetli Başkanımız yaptığı hizmetlerle daima iyi ve hayırla anılacaktır. Rabbim mekanını cennet eylesin."

https://twitter.com/mehmetozhaseki/status/1551578956138160129

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ve Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci de Şahin Yılancı için taziye mesajı yayımladı.

https://twitter.com/suleymansoylu/status/1551628286295515136

https://twitter.com/VahitKirisci/status/1551612957502619648

CENAZE PROGRAMI BELLİ OLDU

Giresun Valiliği, Şahin Yılancı'nin cenaze programıyla ilgili bilgileri paylaştı. Buna göre, merhum başkan Yılancı için 27 Temmuz Çarşamba günü saat 11.30'da belediye binası önünde tören düzenlenecek. Saat 12.30'da Tekışık Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Yılancı'nın naaşı Avutmuş Mahallesi Aile Kabristanlığı'na defnedilecek.

Valilikten yapılan açıklamada, "Giresun ili Şebinkarahisar ilçesi Belediye Başkanımız Sayın Şahin Yılancı'nın vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Belediye Başkanımıza Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve hemşehrilerimize başsağlığı ve sabırlar diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...