Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
14 Nisan 2014 16:10

AK Parti'nin Cumhurbaşkanı adayı kim olmalı, anketimize katılın

Cumhurbaşkanlığı seçimleri Ağustos'ta yapılacak, partilerin adayları merak konusu, AK Parti’nin Cumhurbaşkanı adayı kim olacak.

AK Parti'nin Cumhurbaşkanı adayı kim olmalı, anketimize katılın
Cumhurbaşkanılığı seçimi, abdullah gül, başbakan, recep tayyip erdoğan, ak parti cumhurbaşkanı adayı, partilerin adayları, kim cumhurbaşkanı olmalı, anket

Türkiye yerel seçimleri bitirdi, Cumhurbaşkanlığı seçimlerine kilitlendi. Cumhurbaşkanlığı için adaylar belirlenmeye çalışılıyor. Siyasilerin birinci gündem maddesi, ilk turu 10 Ağustos'ta yapılacak olan Köşk seçimleri haline geldi. Birinci turda Cumhurbaşkanı seçilemezse Türkiye bir kez daha sandık başına gidecek ve ikinci turda oy verecek. Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimi 24 Ağustos'ta yapılacak. YSK, Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili komisyon oluşturdu. Seçimle ilgili düzenlemeleri yapıyor.  Cumhurbaşkanlığı seçimleri Ağustos'ta yapılacak, partilerin adayları merak konusu, AK Parti’nin Cumhurbaşkanı adayı kim olacak.   Cumhurbaşkanı Gül, ağustos ayındaki Köşk seçimleriyle ilgili “Nihayetinde şahsımla ilgili konularda benim ne düşündüğüm ve ne söyleyeceğim önemli olacak.” dedi. Başta Başbakan olmak üzere konuyu arkadaşlarıyla müzakere ederek yol haritası belirleyeceklerini tekrarladı.

TGRT Haber olarak sizler için anket hazırladık, AK Parti’nin Cumhurbaşkanı adayı sizce kim olmalı, anketimize aşağıdaki linkden katılabilirsiniz:

ANKETİMİZE KATILMAK İÇİN TIKLAYIN

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...