Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 Haziran 2014 10:50

AK Parti'nin cumhurbaşkanı adayını resmen açıkladı

AK Partili Mehmet Ali Şahin, Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı olacağını ve 2023'e kadar fiilen başkanlık yapacağını vurguladı.

AK Parti'nin cumhurbaşkanı adayını resmen açıkladı
mehmet ali şahin,ak parti,cumhurbaşkanı aday,recep tayyip erdoğan,başbakan erdoğan,cumhurbaşkanlığı seçimi,

Yaklaşan Köşk seçimleri öncesi Başbakan Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığına aday olacağına kesin gözüyle bakılıyor. Erdoğan'ın adaylığı resmi olarak açıklanmasa da AK Partililer tarafından son zamanlarda dile getiriliyor.
"ADAYIMIZ BELLİ" DEMİŞLER
Geçtiğimiz günlerde önce Beşir Atalay, sonra da Bülent Arınç "Bizim adayımız belli, sadece açıklamadık" şeklinde açıklamalarda bulunmuştu.  Son olarak AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, açık açık Erdoğan'ın ismini verdi ve "Tayyip Erdoğan cumhurbaşkanı olacak" dedi. Şahin ayırca Erdoğan'ın fiili olarak başkanlık yapacağını da sözlerine ekledi.
ERDOĞAN BAŞKAN OLARAK HİZMET VERECEK
İşte Mehmet Ali Şahin'in o açıklamaları; "Yok öyle yağma, Tayyip Erdoğan bu millete hizmete devam edecek. Hem de cumhurbaşkanı olarak devam edecek" diyen Şahin, "2015 seçimlerinde AK Parti'yi parlamentoya daha güçlü şekilde sokarak, Anayasa'yı değiştirip, Türkiye'ye başkanlık sistemini getireceğiz. Böylece cumhurbaşkanı seçilen Başbakanımız Erdoğan, aynı zamanda partili bir kişi, başkan olarak, milletimize 2023 yılına kadar hizmet edecektir"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...