Tgrt Haber
28 Aralık 2021 18:30

Akşener esnafa maaşını sordu gelen cevap sonrası suratı asıldı

Uşak’a çeşitli ziyaretlerde bulunmak için İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, gelirini sorduğu esnaftan gelen cevap karşısında şaşkınlığını gizleyemezken yüzündeki ifade dikkatlerden kaçmadı.

Akşener esnafa maaşını sordu gelen cevap sonrası suratı asıldı
Meral Akşener,iyi parti,,uşak,,esnaf,

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Uşak ziyaretinde protesto ile karşılaştı. Bir vatandaş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a saygı duymaları gerektiğini ifade ederek tepki gösterdi. Vatandaşı polis ekipleri bölgeden uzaklaştırırken o anlar kameralara yansıdı.

Akşener esnafa maaşını sordu gelen cevap sonrası suratı asıldı

NASIL GEÇİNİYORSUN CEVABI SONRASI ŞAŞKINA DÖNDÜ

Akşener’in Uşak’taki esnaf ziyaretinde ilginç anlar da yaşandı. Girdiği bir dükkanda esnafa gelirlerini ve nasıl geçindiklerini soran Akşener, aldığı cevap sonrasında şaşkına döndü. Esnafın babasının 5 bin TL maaş aldığını öğrenen Akşener, 5 bin TL ile bile zor geçinileceğini ama maaşın iyi olduğunu söyledi. Sorulara devam eden Akşener, evde internet ve tablet olduğunu duyduğundaki yüz ifadesi dikkatlerden kaçmadı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...