Tgrt Haber
11 Ağustos 2021 07:14

Vatandaştan Akşener’e istifa çağrısı

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Sivas'taki mini mitinginde gergin anlar yaşandı. Mitingde bir vatandaş Akşener’i istifaya çağırdı.

Vatandaştan Akşener’e istifa çağrısı
meral akşener,iyi parti,FETÖ

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Sivas’ta esnaf ziyaretlerinde bulunduktan sonra Sivas’ın Zara ilçesine geçti. Burada kendisini bekleyen partililere mini bir miting düzenledi.

Akşener’in mitingindeyse gergin anlar yaşandı. Miting sırasında yanlarında çocuk bulunan bir aile Akşener’i istifaya çağırdı.  Bir vatandaş İyi Parti liderine tepki gösterdi.

VATANDAŞLA AKŞENER’İN DİYALOĞU

Vatandaş: Siz CHP’nin 15 milletvekiliyle seçilmediniz mi?

Akşener: Aynen öyle oldu sevgili kardeşim.

Vatandaş: Oyla girmediniz siz oraya. Çok halktan söz ediyorsanız istifa edin.

Akşener: Seni mi kıracağım kardeşim.

Yaşanan bu diyaloğun ardından vatandaşın istifa çağrısına Akşener 'sen istiyorsan istifa ederim' şeklinde cevap verince gergin anlar yaşandı. 

Vatandaştan Akşener’e istifa çağrısı

Arbedeye polis müdahale etti. Vatandaş alandan uzaklaştırıldı. Alandan uzaklaştırılırken de “Kim geçim sıkıntısı çekiyormuş. Gelsin o kadın zekat vereyim ya. Zekat verecek kimseyi bulamıyoruz. Millet aç öyle bir şey yok. Millet aç. Nereye aç? Zara ya Sivas’ın ilçesi ya son model araçla geziyor. Park edecek yer yok. Benim çocukluğumda araba yoktu” diyerek tepki göstermeye devam etti.

Vatandaştan Akşener’e istifa çağrısı

Vatandaştan Akşener’e istifa çağrısı

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...