Tgrt Haber
20 Haziran 2022 11:35 - Güncelleme : 20 Haziran 2022 11:54

Akşener'den "Cumhurbaşkanı adayımız sizsiniz" diyen belediye başkanlarına cevap: Söyledim, dönüşü yok

Dün partisinin belediye başkanları ile bir araya gelen İYİ Parti lideri Meral Akşener, "Bizim cumhurbaşkanı adayımız sizsiniz" diyen başkanlarına cevap verdi. Akşener, "Ben Başbakanlığa aday olduğumu söyledim, bunun geri dönüşü olmaz" dedi.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: Habertürk
Akşener'den "Cumhurbaşkanı adayımız sizsiniz" diyen belediye başkanlarına cevap: Söyledim, dönüşü yok
İYİ Parti,Meral Akşener

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener dün genel merkez binasında partisinin belediye başkanı ile bir araya geldi. Akşener, "Sizi görmek ne güzel" diye karşıladığı belediye başkanlarıyla 6 saat süren bir toplantı gerçekleştirdi. 

Seçim süreci ve parti politikalarının sahadaki yansımalarının ele alındığı toplantıda Akşener, belediye başkanları izlenimlerini anlattı.

"GERİ DÖNÜŞ OLMAZ"

Habertürk'ten Mahir Kılıç'ın haberine göre toplantıya katılan belediye başkanları Akşener 'e "Bizim Cumhurbaşkanı adayımız sizsiniz" dedi. Anadolu'da da bu yönde bir talep olduğunu dile getirdi. Ancak Akşener bu sözlere "Ben başbakanlığa aday olduğumu söyledim, bundan geri dönüş olmaz" dedi.

SEÇİMLERDE BİRİNCİLİK İDDİASINI YİNELEDİ

Akşener ayrıca seçimlerde birinci parti olma iddiasını da yineledi. Bu sözün boşuna söylemediğini, hedefin belli bir strateji ve plan çerçevesinde dile getirildiğini ve hedefe de ulaşılacağını kaydetti.

Kaynak: Habertürk
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...