Tgrt Haber
23 Haziran 2022 15:56 - Güncelleme : 23 Haziran 2022 16:14

Meral Akşener'den emekli maaşı çağrısı: En düşüğü asgari ücret kadar olmalı

İYİ Parti lideri Meral Akşener'den asgari ücret ve emekli maaşı ile ilgili açıklamalarda bulundu. “Asgari ücret zamlara uygun hale getirilmeli" diyen Akşener, en düşük emekli maaşının asgari ücret kadar olması gerektiğini söyledi.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı, TGRT Haber
Meral Akşener'den emekli maaşı çağrısı: En düşüğü asgari ücret kadar olmalı
Meral Akşener,İYİ Parti,Asgari ücret,Emekli maaşı

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Tekirdağ'da partisinin Süleymanpaşa İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti. Ziyaretin ardından ilçe başkanlığının önüne toplananlara seslenen Akşener, asgari ücret ve emekli maaşı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

"EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI ASGARİ ÜCRET KADAR OLMADI"

En düşük emekli maaşının asgari ücret kadar olması gerektiğini söyleyen Akşener, "Size şimdi emekli maaşı en düşüğü söyleye söyleye 2 bin 500 lira oldu. Biz de halbuki demiştik ki ya bir şey söylüyoruz, yapsalar bile yarısını yapmıyorlar. Dedik ki bir emeklinin en düşük emeklinin maaşı asgari ücret kadar olmalı. Asgari ücrette şu anda işte o bugünkü zamlara uygun hale getirilmeli. Dolayısıyla en düşük emekli maaşı asgari ücret kadar olmalı. Onlar yapmıyor kardeşim, biz yapacağız inşallah el ele vereceğiz, biz yapacağız" dedi.

Meral Akşener'den emekli maaşı çağrısı: En düşüğü asgari ücret kadar olmalı

ESNAFIN ŞİKAYETLERİNİ DİNLEDİ

Vatandaşların arasında konuşmasını tamamlayan Akşener, daha sonra çevrede bulunan esnafı ziyaret etmek isterken kalabalığın arasında kaldı. İlerlemekte bir süre güçlük çeken Akşener’e görevli korumalar yardım etti. Kalabalığın içerisinde sıyrılan Meral Akşener, esnafı ziyaret ederek, sorunları dinledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı, TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
hüseyin 2 Ekim 2022 18:15

inşallah aslında şuanki iktidar emekli maaşlarını asgari ücret seviyesine getirebilir 5 milyon oy demek

Sonraki Haber Yükleniyor...