Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
19 May 2014 21:27

AL Parti'den muhalefete Köşk adayı önerisi

AL Parti Genel Başkanı Mustafa Reşit Burkan, CHP, MHP ve diğer toplumsal ve kültürel muhalefet yetkilileriyle cumhurbaşkanlığı aday seçimi için yaptıkları görüşmeleri tamamladıklarını duyurdu.

AL Parti'den muhalefete Köşk adayı önerisi
al parti, siyaset haberleri, CHP, MHP, siyasi, cumhurbaşkanı adayı, toplumsal, mustafa reşit burkan, Partiler haberleri, Partiler,

Yazılı bir açıklama yapan Burkan, muhalefet partilerine aday olması için 4 isim önerdiklerini belirtti ve bu isimlerin Fazilet Partisi Diyarbakır eski Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bilgin, Diyanet İşleri eski Başkanı Prof. Dr. Ali Bardakoğlu, Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, Merkez Bankası eski Başkanı Durmuş Yılmaz olduğunu söyledi. AL Parti Genel Başkanı, bu dört isim için de "Talip değil matlup olmuş, toplumda büyük sempati birikimi oluşturmuş bu şahsiyetler; gücün tahakküm kurma geleneğini kıracak, toplumsal güven ve ulusal uzlaşmayı sağlayacak, adalet ve özgürlük misyonuyla donatılmış, yerel değerlerimizi evrensel dinamiklerle birleştirecek, herkes ve kesimi kucaklayacak, kabiliyet ve liyakattadırlar." değerlendirmesi yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...