Tgrt Haber
29 Nisan 2022 23:52 - Güncelleme : 30 Nisan 2022 00:12

Ali Babacan ve Ekrem İmamoğlu İstanbul’da iftarda bir araya geldi! Seçim ve 6'lı masa açıklaması

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan partisinin düzenlediği iftarda ‘6’lı masa ve ittifaklara ilişkin değerlendirmelerde bulundu. İftar programına İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’da katılım sağlarken Babacan cumhurbaşkanlığı seçimi için iddialı açıklamalarda bulundu.

Ali Babacan ve Ekrem İmamoğlu İstanbul’da iftarda bir araya geldi! Seçim ve 6'lı masa açıklaması

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile seçimlere kendi parti ve logoları ile katılacağını duyurdu. Babacan’ın açıklamaları 6’lı masadan ilk ayrılık olarak yorumlanırken siyasi kulisler bir kez daha hareketlendi. 

BABACAN VE İMAMOĞLU İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

Partisinin İstanbul İl Başkanlığınca düzenlenen iftar programına katılan Babacan siyaset dünyası ile ilgili değerlendirme bulundu. İftar programına İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’da katılım sağlarken Babacan 6’lı masaya dikkat çekti ve cumhurbaşkanlığı seçimleri için iddialı konuştu.

Ali Babacan ve Ekrem İmamoğlu İstanbul’da iftarda bir araya geldi! Seçim ve 6'lı masa açıklaması

DEVA PARTİSİNİN KENDİ LOGOSU İLE SEÇİME GİRECEĞİNİ YİNELEDİ

DEVA Partisi'nin seçimlere kendi adı, logosu ve amblemiyle gireceğini yineleyen Babacan, şöyle devam etti:

"Tekrar 'Hayırlı, uğurlu olsun' diyorum. Somut çözümler için çalışıyor, tam demokrasi hedefine doğru emin adımlarla yürüyoruz. Özgürlük için, adalet için, zenginlik için çalışıyoruz. Adaletin, merhametin yere düşürülmesine asla izin vermeyeceğiz. Türkiye'yi öfkeye teslim etmeyeceğiz. Türkiye'yi rövanşların ülkesi de yapmayacağız. Ülkemizi hep beraber yükselteceğiz. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde 6'lı masanın adayı büyük bir zafer kazanacak inşallah. Ben buna inanıyorum. Biz, altılı masada demokrasimizi kurtarmak için el ele verdik. Türkiye'yi güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçireceğiz. Türkiye'yi sağ salim barış, özgürlük ve adalet limanına ulaştıracağız. Sandıklara hep beraber sahip çıkacağız. Tarihi sorumluluğumuzu layıkıyla yerine getireceğiz. Seçimlerden sonra tüm dünya Türkiye'yi, DEVA Partisi'ni konuşacak. Türkiye'nin yıldızı parlayacak."

KILIÇDAROĞLU’NUN SELAMINI İMAMOĞLU İLETTİ

İftara katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da siyasetin toplumsal buluşmayı hedeflemesi gerektiğini söyledi.

Cumhuriyeti demokrasiyle taçlandırma iradesiyle hareket eden 6 siyasi partiye ve liderlerine büyük bir sorumluluk düştüğünü kaydeden İmamoğlu, "Bu sorumluluk bilinciyle davranarak ülkemiz adına umut olan tüm liderlere ve özellikle bugün burada bizi onurlandıran Sayın Ali Babacan'a yürekten teşekkür ediyorum. Elbette bu akşam burada olacağımı bilen ve kendisini aradığımda, 'Çok kıymetli Ali Babacan'a ve tüm DEVA Partililere selamımı ilet' diyen Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun da sizlere selamını iletiyorum." ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...