Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
30 Haziran 2022 10:07 - Güncelleme : 30 Haziran 2022 10:25

DEVA lideri Ali Babacan'a 6'lı masa tepkisi: 10'unuz da gelse bu memleketi yönetemezsiniz

DEVA Partisi lider Ali Babacan, Kırşehir’de bir vatandaşın 6’lı masa tepkisi ile karşılaştı. Tır şoförü olduğu öğrenilen bir kişi Babacan’a "Siz memleketi yönetemezsiniz. 6 değil 10’nunuz da bir araya gelseniz bu memleketi yönetemezsiniz” dedi.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Ali Babacan,DEVA Partisi,6,Muhalefet

Kırşehir’de bir dizi ziyaretlerde bulunan DEVA Partisi lideri Ali Babacan, akşam saatlerinde il merkezinde bulunan parti binasının önüne geldi. Parti binasının önünden yürüyerek Ticaret ve Sanayi Odasına (TSO) giden Babacan, iş insanları ile görüşmesi sonrası bir vatandaşın 6’lı masa tepkisiyle karşılaştı.

Tır şoförü olduğu öğrenilen Arif Karadeniz’in Babacan’a "Tek başına parti kur onlarla birlikte olma, sana oy vermezsem adam değilim, 6 kişiyle bu iş olmaz" diyerek tepki gösterdi.

“ONLARLA YOLA ÇIKMA”

Babacan'ın "mesajı aldım" şeklinde karşılık vermesiyle Karadeniz, "Altı kişiyle olmaz, Kırşehir'de de olmaz. Samimiyetimle söylüyorum. Onlarla yola çıkma tek başına çık tek başına yürü" ifadelerini kullandı.

“6 DEĞİL 10’UNUZ DA BİR ARAYA GELSENİZ YÖNETEMEZSİNİZ”

Babacan'a tepki gösteren Arif Karadeniz isimli vatandaş, daha sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, “Babacan, AK Parti’ye yanlış yapıyor. Siz memleketi yönetemezsiniz. 6 değil 10’nunuz da bir araya gelseniz bu memleketi yönetemezsiniz” dedi. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...