Tgrt Haber
25 May 2022 13:05 - Güncelleme : 25 May 2022 13:07

Altun ve Çelik'ten Kılıçdaroğlu'nun iddialarına sert tepki

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun dün akşam saatlerinde yayınladığı video ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan sözlerine tepki gösterdi.

Editör: Anday Celayir / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
AK Parti, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarına güçlü tepki gösterdi.
fahrettin altun,ömer çelik,kemal kılıçdaroğlu
AK Parti, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarına güçlü tepki gösterdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün önce partisinin grup toplantısında ardından da akşam saatlerinde yayınladığı videoda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan iddialar da bulunmuştu.

Kılıçdaroğlu'nun gerçek dışı iddilarına tepki gösteren AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Herkes biliyor ki, Cumhurbaşkanımız milletine ve Türkiye’ye aşkla bağlıdır. Bunu sorgulamaya kalkanlar, sadece kendilerinin Türkiye’ye bağlılıklarını sorgulamış olurlar" dedi.

'GÜCÜ CUMHURBAŞKANIMIZA YETMEZ'

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Türkiye-Afrika Medya Zirvesi' kapsamında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, “Darbe teknolojisinin anti demokratik uygulamaları her türlüsü; kirli dezenformasyon kampanyaları, yalan kampanyaları eşliğindedir. Maalesef bunun bir örneğine daha dün akşam şahit olduk. Cumhurbaşkanımıza yönelik iftira ve yalanlarla karşılaştık. Dün gerekli cevaplar verildi fakat ben bu toplantı vesilesiyle de şunu burada açık ve net vurgulamak istiyorum. Sömürgecilerin ve onların yerli işbirlikçilerinin terör örgütlerinin gücü Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a yetmez” diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...