Tgrt Haber
27 May 2014 12:27

Ardahan İl Başkanı Yunus Baydar, teşkilat olarak istifa ettiklerini söyledi

AK Parti Ardahan İl Başkanı Yunus Baydar, teşkilat olarak istifa ettiklerini söyledi.

Ardahan İl Başkanı Yunus Baydar, teşkilat olarak istifa ettiklerini söyledi
ak parti, ardahan, yunus baydar, ardahan teşkilatı

AK Parti Ardahan İl Başkanı Yunus Baydar, teşkilat olarak istifa ettiklerini belirterek, "Her son bir başlangıç demektir. İnşallah bu kararımız partimize, ülkemize ve ilimize hayırlı neticeler getirir" dedi. Baydar, il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, 30 Mart yerel seçimlerinde Ardahan'da önemli bir sürecin yaşandığını, oylarını arttıran ve belediye başkanlığını kazanan bir kent olduğunu söyledi. Ardahan'a 2 yıldır hizmet ettiklerini anımsatan Baydar, "Seçim sürecinde birçok istifa şekillendi. Bu gerek belediye gerek il genel ve gerekse de belediye meclis üyeliği için. Bunların yerleri dolduruldu. Ancak genel merkezimizin yaptığı değerlendirmelerle önümüzdeki seçimler öncesi yeni bir revizyona gerek duyulduğu ortaya çıktı" dedi.
Bu süreçle kadroların daha da güçlendirilmesinin hedeflendiğini vurgulayan Baydar, şöyle devam etti:"Bu anlamda biz de Ardahan'da partimizin çıtasını yükseğe çekmek anlamında böyle bir karar aldık. Başta şahsım ve teşkilatım bugün itibarıyla istifamızı sunuyoruz. Bu istifayı ilçelerdeki yönetimlere de sunulacak. Perşembe günü genel merkeze ulaşacak olan istifalarla il takdir genel merkezin, takdir sayın başbakanımızın olacak. İnşallah bu yeni teşkilat yeni süreci ve kongre sürecini, cumhurbaşkanlığı sürecini işletecek. Her son bir başlangıç demektir. İnşallah bu kararımız partimize, ülkemize ve ilimize hayırlı neticeler getirir."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...