Tgrt Haber
25 Ekim 2014 15:38

Arınç, Erdoğan için sinyali verdi

Bülent Arınç, katıldığı AK Parti İstanbul il Danışma Meclisi'nde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ikinci kez cumhurbaşkanlığına aday olacağını açıkladı.

Arınç, Erdoğan için sinyali verdi
bülent arınç, ak parti, cumhurbaşkanı, recep tayyip erdoğan, cumhurbaşkanlığı adayı,

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, AK Parti İstanbul İl Danışma Meclisi'ne katıldı. Toplantıda AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, İstanbul Milletvekilleri, AK Partili İlçe ve Belediye Başkanları ve partililer hazır bulundu.
2015 seçimlerinin bir kader seçimi olacağını vurgulayan Arınç, sözlerini şöyle sürdürdü: “Ondan sonra 4 sene istikrarlı bir dönem. Yola devam edeceğiz ve büyük bir istikrar döneminde bütün hizmetlerimiz taçlandıracak çok güzel şeyler yapacağız. Geçmişte her sene bir iki seçim gördük. Bir iki seçim demek devlet idaresinde de çok sıkıştığımız günler olmuştur demek. Ama 2015 -1019 seçimsiz bir dönemdir. Sonra çok güzel bir döneme rastlayacağız. 2019'da bütün seçimleri bir arada yapacağız. Allah ömür verirse Cumhurbaşkanımızın ikinci dönemini göreceğiz. Milletvekilleri ve belediye seçimleri yenilenecek. Belki 3 sandığı bir araya getireceğiz.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...