Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
02 Nisan 2014 18:00

Arınç, 'Kılıçdaroğlu'nun işi zor' dedi ve 3 isim verdi

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, CHP'nin seçimlerde büyük bir yenilgiye uğradığını belirterek 'CHP'nin içinden yeni bir CHP doğabilir.' dedi.

Arınç, 'Kılıçdaroğlu'nun işi zor' dedi ve 3 isim verdi
Bülent Arınç, kemal kılıçdaroğlu, mustafa sarıgül, muharrem ince, Partiler haberleri, Partiler,

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, yerel seçimlerde CHP'nin çok büyük bir yenilgi aldığını belirterek, "Muhteşem bir sonuçla karşı karşıya kalmıştır. Zannediyorum ki Kılıçdaroğlu'nun Genel Başkanlığı tartışılacaktır' dedi. Arınç'ın açıklamaları şöyle; Ben şunu düşünüyorum. İstanbul'da Sarıgül, diyelim ki Ankara'da Mansur Yavaş, diyelim ki Yalova'da Sayın Kılıçdaroğlu'nun Grup Başkanvekili, ismini söylemek istemiyorum. O döner dönmez bir Genel Başkanlık yarışına, parti içinde başlamak isteyebilirler. Onun için de şimdiden mazeret hazırlamaya veya kendi açılarından sonuçları değerlendirmeye kalkıyorlar. CHP'nin de genel başkanı kılıçdaroğlu'nun da işi bu seçimlerden sonra bir hayli zor.
"CHP'NİN İÇİNDEN BAMBAŞKA BİR CHP DOĞACAK"
Eski CHP, yeni CHP tartışması tekrar gündeme gelecektir. Ve bir hayal değil belki, Cumhuriyet Halk Partisinin içinde bir başka Cumhuriyet Halk Partisinin doğması belki gündeme gelebilecektir." dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...