Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
03 Ocak 2014 09:47

Arınç, 'Kimse genel af beklentisi içinde olmasın'

Bülent Arınç, bazı davalarda yeniden yargılanmayla ilgili, 'Bir genel af veya af beklentisi içinde kimse olmasın' açıklamasında bulundu,

Arınç, 'Kimse genel af beklentisi içinde olmasın'
başbakan yardımcısı, bülent arınç, 'kimse genel af beklentisi içinde olmasın, arınç'tan genel af açıklaması,

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Başbakanlık muhabirleriyle TRT Genel Müdürlüğünde kahvaltıda bir araya geldi. Başbakan Yardımcısı Arınç, burada yaptığı konuşmada  ''Ben 2014'ün AK Parti Hükümeti bakımından yeniden bir başarı yılı olacağına, bütün bu sıkıntıların, bu flu ortamların ortadan kalkacağına yürekten inanıyorum. Sancılar yaşanabilir, elbette birtakım olaylar hiç beklenmedik şekilde farklı biçimlerde ortaya çıkabilir. Bunların hepsi birer sınamadır. Bu sınamalardan başarıyla çıkacağız. Türk halkı bu bilince sahip ve bugünkü rakamlarla da zaten sandığa gidildiğinde yeniden bir güven tazelemesi olabileceğini de görebiliyorum'' dedi. Başbakan Yardımcısı Arınç, bazı davalarda yeniden yargılanmayla ilgili, "Bir genel af veya af beklentisi içinde kimse olmasın" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...