Tgrt Haber
20 May 2022 06:10 - Güncelleme : 20 May 2022 06:19

Görevden alınan Cahit Özkan’dan ilk açıklama: Asolan makam ve mevki değildir

BAE ile Türkiye arasındaki diplomasiye yönelik yaptığı açıklama ile krize neden olan AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan görevden alındı. Özkan sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile “AK Parti'de aslolan makam ve mevki değil görev ve sorumluluklardır" ifadelerini kullandı.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
Görevden alınan Cahit Özkan’dan ilk açıklama: Asolan makam ve mevki değildir
Cahit Özkan,ak parti,bae

Birleşik Arap Emirlikleri ile Türkiye'nin yakınlaşması hakkında "diz çöktüler" açıklaması yapan ve Ömer Çelik'in 'görüşlerimizi yansıtmıyor' açıklaması yaptığı AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan görevden alındı.

ÖZKAN SOSYAL MEDYADAN AÇIKLAMA YAPTI

Görevden alınan Özkan ardından sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı. 

Özkan, "Sayın Grup Başkanımız ve çalışma arkadaşlarımızla yaptığımız istişareler neticesinde, dört yıldan beri yürüttüğüm AK Parti Grup Başkanvekilliği görevimden affımı istirham etmiş bulunmaktayım. Genel başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a bugüne kadar şahsıma duyduğu güven ve verdiği sorumluluklar için müteşekkirim" ifadelerine yer verdi.

https://twitter.com/avcahitozkan/status/1527331381311057926

“ASOLAN MAKAM VE MEVKİ DEĞİL”

Özkan'ın açıklaması şu şekilde:

"Sayın Grup Başkanımız ve çalışma arkadaşlarımızla yaptığımız istişareler neticesinde, dört yıldan beri yürüttüğüm AK Parti Grup Başkanvekilliği görevimden affımı istirham etmiş bulunmaktayım.  Genel başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a bugüne kadar şahsıma duyduğu güven ve verdiği sorumluluklar için müteşekkirim. AK Parti'de aslolan makam ve mevki değil görev ve sorumluluklardır. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bir nefer olarak her daim görev ve sorumluluklarımı sonuna kadar yerine getirmek için tüm gayretimle çalışmalarıma devam edeceğim. Saygılarımla"

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...