Tgrt Haber
24 Kasım 2021 23:57

BAE Veliaht Prensi Nahyan'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür

Türkiye'ye gerçekleştirdiği ziyaretin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür mesajı gönderen Abu Dabi Veliaht Prensi Şeyh Muhammed bin Zayid Al Nahyan, "Ülkelerimiz arasındaki ilişkileri geliştirmenin yollarını tartışmak için bir fırsat sağladı" ifadelerini kullandı.

BAE Veliaht Prensi Nahyan'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür
Recep Tayyip Erdoğan,Muhammed bin Zayid Al Nahyan,,BAE,,Türkiye,

Abu Dabi Veliaht Prensi Şeyh Muhammed bin Zayid Al Nahyan, Türkiye ziyaret sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür mesajı gönderdi.

Şeyh Muhammed, kendisine ve beraberindeki heyete gösterilen sıcak misafirperverlik için Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etti.

İSTİKRAR VE REFAH TEMENNİSİNDE BULUNDU

Mesajda, "Bu ziyaret, ortak çıkarlarımıza hizmet edecek ve iki dost halkımızın yararına olacak şekilde ülkelerimiz arasındaki ilişkileri geliştirmenin yollarını tartışmak için bir fırsat sağladı" ifadelerine yer verildi.

Veliaht Prens, Erdoğan'a sağlık ve mutluluk, dost Türkiye halkına ise daha fazla istikrar ve refah temennisinde bulundu.

TÜRKİYE İLE 10 ANLAŞMALI YENİ BAŞLANGIÇ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile 9 yıl sonra Ankara'ya gelen Abu Dabi Veliaht Prensi Şeyh Muhammed bin Zayid Al Nahyan arasında Beştepe'de gerçekleşen görüşmenin ardından iki ülke 10 anlaşmaya imza atmıştı. Abu Dabi Kalkınma Holdingi Yönetim Kurulu Başkanı Mohamed Hasan Al Suwaidi de yaptığı açıklamada Birleşik Arap Emirlikleri Türkiye'ye yatırım yapmak üzere, 10 milyar dolarlık bir fon ayırdığını açıklamıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...