Tgrt Haber
08 Ağustos 2022 12:53 - Güncelleme : 08 Ağustos 2022 13:20

Bağımsız vekil Çelebi'den 'AK Parti'ye geçiyor' iddialarına cevap: Tartışmalara son noktayı koydu

CHP’den seçildikten sonra geçtiği Memleket Partisi’nden de istifa eden Bağımsız Milletvekili Mehmet Ali Çelebi’nin AK Parti’ye geçeceği iddia ediliyordu. Tartışmalara son noktayı koyan Çelebi, hakkındaki iddialarla ilgili açıklama yaptı.

Editör: Ferhat Erdemir / Kaynak: TGRT Haber
Bağımsız vekil Çelebi'den 'AK Parti'ye geçiyor' iddialarına cevap: Tartışmalara son noktayı koydu
mehmet ali çelebi,barış yarkadaş,ak parti

AK Parti’ye katılacağı iddia edilen ve son dönemde yaptığı çıkışlarla gündem olan Bağımsız Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, sosyal medya hesabından yeni bir açıklama yaptı. Çelebi, Twitter’da yaptığı paylaşımında bağımsız olarak milletvekilliği yapmaya devam edeceğini söyledi.

AK PARTİ’YE GEÇİŞ İDDİALARI

Çelebi, “Bağımsız vekil olarak ülkemin çıkarlarını savunmaya devam edeceğim. Söylediklerimin arkasındayım. Çok ciddi Egemenlik Mücadelesi veriyoruz. FETÖ-PKK mücadelesi kararlılıkla devam etmeli. Cumhur,bu konularda tutarlı. Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti. Varolsun Yüce Türk Milleti” dedi.

“SİLİVRİ’DE NEREDEYSEM HALA ORADAYIM”

Çelebi devamında, "Benim ağzımdan çıkmış herhangi bir beyanı duymadan bu süreçte hakaret eden, linç eden, aileme küfreden kendini bilmezlerle yargı önünde hesaplaşacağız. Ben Silivri’de neredeysem hala ordayım, sorgulanması gerekenler bugün FETÖ ve PKK ile işbirliği yapanlardır" açıklamasında bulundu.

AK Parti'ye geçeceği yönündeki iddiaları yalanlayan Çelebi, iddialarını haber yapan Gazeteci Barış Yarkadaş'ı da tepki göstererek şunları söyledi:

"Senin yalanlarını ispatlayıp rezil edeceğim HDP sever Barış Efendi... Özür dileyeceksin. Delilleri ve canlı şahitleriyle rezil olacaksın gazeteci bozuntusu..." 

https://twitter.com/celebimehmeta/status/1556550058530701312

Çelebi ayrıca bir başka twitinde de Yarkadaş'a daha önce 6'lı masaya yönelttiği soruları yönelterek sert ifadeler kullandı: "Gazeteci bozuntusu @barisyarkadas bu sorulara da cevap versene yüreğin yetiyorsa... HDP'li abilerin izin vermez sen de cevaplayamazsın..."

https://twitter.com/celebimehmeta/status/1556556195904856064

ÇELEBİ'DEN SARIZEYBEK'E: HADDİNİ BİL

İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi ve emekli albay Erdal Sarızeybek, AK Parti'ye geçeceği yönündeki iddialara ilişkin sosyal medya hesabından Çelebi'ye yönelik sert ifadeler kullanmıştı. 

Bağımsız vekil Çelebi'den 'AK Parti'ye geçiyor' iddialarına cevap: Tartışmalara son noktayı koydu

Çelebi bir başka twitinde ise kendisine sert ifadeler kullanan Erdal Sarızeybek'e "haddini bil albayım" diyerek şu ifadelerle tepki gösterdi;

"Haddini bil albayım asıl şerefsizlik iktidarı değiştirmek uğruna FETÖ'ye PKK-Öcalan severlere sarılmaktır. Genel Başkanından Cumhurbaşkanı olmaz diyen HDP'ye sesin niye çıkmadı?"

https://twitter.com/celebimehmeta/status/1556580725306032128

NE OLMUŞTU?

CHP’den istifa edip geçtiği Memleket Partisinde de kalıcı olmayan Bağımsız İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi’nin AK Parti’ye katılacağı iddia edilmişti.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...