Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
28 Ocak 2014 08:46

Bahçeli, 'MHP çatışmalardan uzak olmalıdır'

Bahçeli, 'MHP, Türkiye'nin milli değerlerini, milli bekasını korumak için mutlaka ve mutlaka kargaşadan uzak, çatışmadan uzak olmalıdır' dedi.

Bahçeli, 'MHP çatışmalardan uzak olmalıdır'
mhp lideri, devlet bahçeli, bahçeli'den partililere mesaj, çatışmalardan uzak durun,

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "MHP, Türkiye'nin milli değerlerini, milli bekasını korumak için mutlaka ve mutlaka kargaşadan uzak, çatışmadan uzak olmalı, sokağa çekilmiş ama ülke yönetiminden fırsat buldukça uzaklaştırılan bir siyasi hareket olmaktan kendisini kurtarmalıdır" dedi. Bahçeli, önceki gün açılışında silahlı saldırı yapılan partisinin Esenyurt'taki seçim irtibat bürosunu açtı. Burada partililere hitap eden Bahçeli, ülkücülerin cesur ve kararlı olduğunu belirterek, onların Türk milletinin varlığı için en son sözü söyleyecek insanlar olduğunu anlattı. Şimdiden son sözü söyletmek isteyenlere yardımcı olmayacaklarını ve şu anda son sözü söylemenin doğru olmadığını dile getiren Bahçeli, sabırlı, azimli, kararlı ve kendi iradeleriyle, zamanı geldiğinde son sözü söyleyeceklerini ifade etti.  
Bahçeli, Esenyurt'ta bu kışkırtmayı yapanların, birlikte yaşama azim ve kararlılığında olan ülkücüleri, tahrik ve çatışma ortamına çekmek istediğini kaydederek, bu oyunu gördüklerini, oyunu bozmak istediklerini ve oyuna düşmek istemediklerini vurguladı.  
Devlet Bahçeli, şöyle devam etti: "Öyleyse sokakta olmayacağız ülküdaşlarım. Sokaklar karanlık, sokaklar dipsiz, sokaklarda kim kimdir bilinmez. Sokak yerine işte burası gibi meydanları veya 30 Mart'ta gideceğimiz gibi sandığı değerlendirerek, bugünkü siyasi iktidarı, iktidardan uzaklaştırabilecek bir gayretin içerisinde olacağız. O sebepten dolayı, MHP, Türkiye'nin milli değerlerini, milli bekasını korumak için mutlaka ve mutlaka kargaşadan uzak, çatışmadan uzak olmalı, sokağa çekilmiş ama ülke yönetiminden fırsat buldukça uzaklaştırılan bir siyasi hareket olmaktan kendisini kurtarmalıdır. O sebepten bugün Esenyurt irtibat bürosu MHP'nin Genel Başkanı tarafından açılmıştır. Bu bir cevaptır. Bunu başta Recep Tayyip Erdoğan duymak üzere, o PKK alçaklar da unutmasın. Sabırlı, soğukkanlı olacaksınız, Türkiye'yi kamplara ayıranlara, kardeş kavgasını başlatmak isteyenlere fırsat vermeyeceksiniz." Partililerden, Esenyurt'ta yaşayan herkesin yanına gidip onları seçim irtibat bürosuna davet etmesini, ikram yapmasını ve sohbet etmesini isteyen Bahçeli, Esenyurt'ta yaşayanların hiçbirisinin ayırt edilmemesi gerektiğini belirtti.  
Bahçeli, şunları söyledi: "Kavgadan, çatışmadan, kışkırtıcılardan uzak duracaksınız ve Türkiye Cumhuriyeti devleti ve milletinin varlığı ve geleceği için zaten her türlü fedakarlığı yapıyorsunuz, işte şimdi de bu fedakarlığınız sandığa doğru gitmek olmalı. Gidin sandığa aklınızda ne varsa, sandıkta deneyin. Sağdan soldan tahriklerle, bir başka yönlere çekilmeyin. 3 hilali sandığa vurun ki Osmanlı tokatı yiyerek geriye doğru mehter marşının tersinden yürüyüşünden iktidardan uzaklaşsın. Teşkilat disiplinini unutmayacaksınız. Hiçbir çatışmanın içerisinde bulunmayacaksınız. Çatışmayla Türkiye'yi karanlıklara sürüklemek isteyen insanlardan saati geldiğinde yargı önünde hesap sorulacağını unutmayacaksınız."

 
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...