Tgrt Haber
04 Ocak 2022 10:38

Son dakika Devlet Bahçeli'den CHP'li Özgür Özel'e sert tepki: Dinimize laf söyletmeyiz

Son dakika haberi: MHP Lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısından önemli açıklamalarda bulundu. CHP'li Özgür Özel'in okul öncesine verilen din eğitimini 'orta çağ zihniyeti' olarak nitelendirdiği açıklamalarına çok sert tepki gösterdi. Bahçeli, "Ya ortaçağı bilmiyor ya Kuran'ı bilmiyordur. İman nasip işidir, Allah'ın ikramıdır. İnanıp inanmamak herkesin kendi bileceği iştir ama dinimize, inancımıza laf söyletmeyiz" ifadelerini kullandı.

Son dakika Devlet Bahçeli'den CHP'li Özgür Özel'e sert tepki: Dinimize laf söyletmeyiz
Son dakika,Devlet Bahçeli,MHP,Grup Toplantısı

MHP Lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısından önemli açıklamalarda bulundu. 2022 yılında koronavirüsün yenilmesi  her vatandaşın ortak mücadelesi olduğunu belirten Bahçeli, dayanışma ve yardımlaşma ile kovidin kötünün kazınacağını vurguladı. Konuşmasının devamında, CHP'li Özgür Özel'in okul öncesi verilen din eğitimini 'orta çağ zihniyeti' olarak nitelendirdiği açıklamalarına sert tepki gösterdi. Bahçeli, "Ya ortaçağı bilmiyor ya Kuran'ı bilmiyordur. İman nasip işidir, Allah'ın ikramıdır. İnanıp inanmamak herkesin kendi bileceği iştir ama dinimize, inancımıza laf söyletmeyiz" ifadelerini kullandı.

Bahçeli'nin konuşmasından satır başları:

Elbette sorumluluklarımız ağırdır. 2021 yılını teferruat ile yorumlamalıyız. 2022'de millet ve ülke yararına olanları temin ve takip etmek başlıca görevimizdir.

Salgın tüm dünyayı vahim şekilde etkilemektedir. Koronavirüsten ölüm sayısı dünyada 5.5 milyona dayanmıştır. Ekonomiden ticarete, diplomasiden siyasete virüsün tahribatı hakimdir. Ülkemizde vaaların artış trendinde olması üzerinde durulması gereken bir husustur. Salgın yokmuş gibi davranmak çok riskli ve tehlikelidir. Deniz kenarına ev yapan çok dalga görecektir. 2022 yılında koronavirüsün yenilmesi her insanımızın ortak mücadeleye dahil olmasına bağlıdır. Ebelerimiz, hasta bakıcılarımız, hemşirelerimiz, doktorlarımız fedakarlıkla çalışmaktadır. Onlara minnet ve şükran duyuyoruz. Maaşlarındaki iyileştirmeyi süratle gerçekleştirmemiz şarttır.

Virüs istilası insanın iradesinden daha üstün değildir. Dayanışma ve yardımlaşmanın engin mirası ile biz bu virüsün kökünü kazıyacağız. Koronavirüsten hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Hastalık ile boğuşan vatandaşlarımıza şifa diliyorum. Önce sağlık diyoruz. Türkiye aşıya ihtiyaç duyan ülkelere yardımcı olmuştur. Milli ve manevi değerlerimize kim sataşıyorsa değil bu dünyada Mahkeme-i Kübra'da bile davacıyız.

CHP'Lİ ÖZGÜR ÖZEL'E SERT TEPKİ

Ağzının dikişleri patlamış bir CHP milletvekili Kur'an kurslarına ortaçağ zihniyeti demiştir. Ya ortaçağı bilmiyor ya Kuran'ı bilmiyordur. İman nasip işidir, Allah'ın ikramıdır. İnanıp inanmamak herkesin kendi bileceği iştir ama dinimize, inancımıza laf söyletmeyiz. Kuranımıza ortaçağ diyen kemiksizlere bühtan bırakmayız. CHP'den acil özür dilemelerini bekliyoruz. Din bilmezler, diyanet tanımazlar. Cuma namazını kazaya bırakan bozuk zihniyet bu CHP zihniyetinin ta kendisidir. Allah ülkemizi de milletimizi de bunlardan korusun.

YUNANİSTAN'A SERT TEPKİ

Yunanistan'ın silahlanma yarışı, Ege'de uluslararası hukuku çiğnemesi, hazmedilmesi mümkün olmayan hamlelerdir. Ege Denizi'ne fit serpiştirenlerin sonu hezimettir. Yunanistan savaş gemisine fazla güvenmesin. Yunanistan sabrımızı test etmekten vazgeçmelidir.

Ülkücüden terörist çıkaran ABD'nin damgalı teröristlere şirin çocuk muamelesi yapması alenileşmiştir. Bu ülkede iç huzur hakim olmadan Türkiye'nin güvenli olması mümkün değildir. Terör devleti planları şehitlerimizin kanı gazilerimizin cesaretiyle bozulmuştur. Terörist eylemleri engelleme hususunda muazzam bir mücadele azmi sergilenmiştir. Suriye'de iç huzur hakim olmadan Türkiye güvenli olamaz. Türkiye terörü bitirmeye kararlıdır. Terörün kökü kazınacak, 2022 milat olacaktır. Bu nedenle PKK'nın sureti HDP kapatılmalıdır.

RUSYA-UKRAYNA GERİLİMİ

Rusya-Ukrayna arasındaki gerginlikte nükleer savaştan bahsedilmesi vahim bir risk olarak durmaktadır. Soğuk savaş şartlarına adeta geri dönülmüştür. Ege Denizi'ne fitne sokuşturanların sonu hüsrandır. Yunanistan sabrımızı test etmekten vazgeçmelidir.

İBB'YE TERÖR TEFTİŞİ

Terör örgütüne yardım ve yataklık yapan sözde milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılarak, alayının birden mahkeme önüne çıkarılması şeref bahsidir. Çürük yumurta senin dilinin altındaki bakla nedir? Sulugözlü siyasetçi sen kendine yer mi yapıyorsun? Teftiş mekanizmasının çalışması hukukun gereğidir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...